|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bajpas
23.10.2005 21:45:30   
mateja 26
Sicer ne vem,če tole spada v ta forum,ampak ker vas je tukaj vedno največ,...

Ali katera morda pozna koga,ki je imel operacijo srca(bajpasAli je bila operacija ful huda in težka?Kako je bilo okrevanje?Kako je bilo potem doma?In življenje po operaciji?

Zanima me zato,ker gre na tako operacijo tudi moj oči.Sicer sem že pregledovala po netu,pa da vprašam še tukaj.

Hvala lepa

Mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bajpas
24.10.2005 9:42:52   
Luni
Ja, letos poleti moj tast. Šel ves bogi noter, ven prišel ponovno rojen user posted image user posted image user posted image  . No, ne tako hitro. Ko je prišel iz okrevanja v Šmarjeških toplicah. Če ima tvoj oče voljo, bo vse dobro. Kako izgleda operacija, pa rajši nikar ne izvej!!! Zdaj, po štirih mesecih, dela isto kar prej, vendar se po moje veliko premalo pazi. Ima pa voljo in to je važno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2005 12:01:38   
Anonimen
Moja stara mama jo je imela-10 let nazaj.Dobro se držiuser posted image user posted image user posted image Je pa res,da dnevno poje kar nekaj tablet.

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2005 15:53:27   
jada
Oj

moja mami jo je imela letos poleti v mesecu juniju in je sedaj po 4 mesecih že zelo dobor, lahko opravlja skoraj ista dela kot jih je prej čeprav se še malo drži nazaj. Je pa pomembno če ima veliko volje bo tudi okrevanje lažje. Mami je prišla iz 14 dnevnega okrevanja (ki pripada vsakemu ki je bil na srčni operaciji) v Šmarjeških toplicah veliko boljša ter polna energije kot prej.

lpuser posted image user posted image

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2005 19:34:29   
Anonimen
Mojemu očetu so ga končno naredili v sredo. Prej je bil že tolk bogi, da nisi vedel, ali bo prišel do skreta ali ne. Zdaj je sicer še vedno takoj zadihan, ampak menda blazno hitro okrevajo. V sredo je bil operiran, v petek so ga dali z intenzivne na oddelek, v soboto je shodil, zdaj gre vsak dan na bolje, konec tedna gre domov. Super, vse super!

(odgovor članu jada )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2005 20:34:32   
Anonimen
Mami je imela to operacijo par let nazaj. Takoj po operaciji je bila še fejst boga, men se je zdela še bolj boga kot preden je šla not, ampak po krajšem času je pa okrevala in danes dela praktično vse tako kot je prej. Tudi na splošno se boljše počuti. Kaj več ti pa ne bi vedla povedat, ker nisva glih na vezi... ne tko ne drgač.
V glavnem, ne skrbi! Vse bo ok!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.