|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stajica
22.10.2005 23:06:15   
tjasa10
Pozdravljene!

Zanima me ali ste pri svojem malčku uporabljale stajico, pri katerem mesecu in ali je to dobro za razvoj malčka?
Moja mala bo stara 8 mesecev in jo tu pa tam damo noter, zdej me pa skrbi, da se nebi zaradi tega polenila.

Hvala za odgovore.user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stajica
22.10.2005 23:14:18   
Marogica
Mi smo oba sinova dali v stajico pri ca 8 mes in ni bilo nobenih problemov. Je pa res, da nista bila skoz v stajici, temveč le tu pa tam. Jaz sem pač "menjavala lokacije":stajica, jedilni stolček, tla, in pri nama z možem na sedežni.
V stajici je (ta manjši) seveda takrat, ko bi rada kaj naredila ali grem iz prostora v drugo sobo.
za ta večjega ne morem reči, da se je polenil, temveč je bil kljub stajici vedno aktiven, se plazil in se kobacal naokoli. In to zelo hitro in spretno. Ta manjši pa je star šele 10 mes, zato ne vem ,kako se bo to pri njem obneslo.
V glavnem, jaz nisem imela občutka, da bi stajica moja otroka v kakršen smislu polenila. Samo meni je dala občutek varnosti, če nisem mogla biti z njima (zaradi dela, kuhanja). Oba sta pa na to gledala, kot nekaj normalnega.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tjasa10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2005 23:34:56   
andrejaz
Mi jo uporabljamo zelo malo, mogoče 10 minut na dan, ko moram kaj takega narediti.
Če stajico uporabljaš malo časa, pa se otrok res ne more poleniti.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu tjasa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2005 6:32:23   
Lunca1
Mi smo jo začeli uporabljat tam nekje pri 7 mesecih. Polenila? Daleč od tega. V njej se je naučila vstajat. Pa v njej ob ograji skače kot nora. Tako da pridno porabi vse zaloge.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2005 13:34:42   
rainbow
jaz tudi mislim, da se otrok v stajici ne more polenit; naša je noter včasih zelo rada, pa se premika okoli; če pa ji več ne paše, pa itak da vedet;
je pa res, da sem jo dala kar hitro noter, že nekje po 5tem mesecu, ta veliko pa kasneje, pa ni nikoli rada noter bila.

lp

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2005 13:47:00   
Tejči
Nam se je prej polenila kje drugje kot v stajiciuser posted image

No, ko smo jo dali v stajico, se je začela lepo dvigovat, ujemat ravnotežje in tudi hodit..tako, da hura za stajicouser posted image  Še sedaj je veliko notri, nori, skače, se dviguje, pada na rito, samo salte še falijo, pa bo znala vse. V glavnem si ne znam predstavljati, kaj bi brez nje.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2005 14:46:30   
rikica
Jaz sem jo začela dajat notri pri 6 mesecih.Je pa ful malo notri,ker je rajši na sedežni-ima lepši razgled.Saj če pa nisem zraven pa jo dam noter.Je pa zelo uporabna za kakšne cote noter metatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2005 15:01:59   
spacey
Mi jo uporabljamo od 6. meseca dalje in je super zadeva, ker se mali zamoti in utrudi, tako da potem vsaj kej spimo čez dan. :)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2005 16:06:35   
babylove
Pri nas je ne uporabljamo, ker imam nek predsodek, kot bi ga zaprla v zapor, med rešetke. To je čisto osebni predsodek, racionalno gledano je stajica seveda neprimerno bolj varna za otroka kot kobacanje po celem stanovanju. Po moje ni toliko koristna pri razvoju otroka, bolj pri njegovi varnosti.

(odgovor članu tjasa10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2005 16:13:58   
*goldfish*
polenilauser posted image  Kje pa! Malega sem not dala pri 5 mesecih, najprej je not kobacal, zdaj pa (jutri bo 8 mesecev) hodi ob ograji stajiceuser posted image

Nič se bat! 

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!