Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 22.10.2005 21:27:40
|
|
|
|
lenika
|
Nič ne razumem.
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 22.10.2005 21:28:41
|
|
|
|
HuAnita
|
No, sem res malo hecno napisala, pečem nekaj zraven Dobijo se očala na pošti, kot zaščita pred sevanjem z računalnika.
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 22.10.2005 21:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Očala "proti" računalniku? Kaj ga potem ne vidiš?
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 22.10.2005 21:30:39
|
|
|
|
lenika
|
A tako, nisem še slišala.
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 22.10.2005 21:31:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Kerensa! A me danes katera šteka?!
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 22.10.2005 21:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne...
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 22.10.2005 22:43:41
|
|
|
|
superfly
|
Hm, ne vem, jaz očal ne bi kr tako na pošti kupila . so učke zelo občutljiva zadeva. jaz mam ta filter na dioptrijskih očalih in je fajn, ampak po moje je boljše, da vprašaš v kakšni optiki kako je s tem. z učkami se ni za hecat. lps
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 23.10.2005 6:30:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Ja drugače ti optik res da gor en filter, samo ne vem če obstaja to tudi na pošti.
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 23.10.2005 8:02:20
|
|
|
|
Seven*
|
Joj. Ne nasedat. Danasnji monitorji so ze toliko kvalitetni, da je sevanje fuuul majhno. Nekje sem slisala, da bolj seva pralni stroj, kot pa en povprecen monitor. Sploh pa zdaj ko so LCD-ji. Nic bat. :)
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 23.10.2005 8:37:44
|
|
|
|
JASNA D
|
Poznam dobrega okulista iz Celje:), pa pravi, da se s takimi stvarmi ni za hecat.... Po moje bo tako, kot pravi Seven. Jasna
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 23.10.2005 10:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Bedarija in metanje denarja stran!
|
|
|
|
RE: Očala 'proti' računalniku na pošti??? 23.10.2005 12:15:49
|
|
|
|
BigWhale
|
Nekaj besed o elektromagnetnem sevanju, ki ga oddaja vas televizor in/ali monitor. http://repairfaq.ece.drexel.edu/sam/tvfaq.htm#tvxrayoem Na kratko; pri vseh modernih televizorjih (racunalniski monitorji imajo te standarde se bolj stroge) priblizno pet centimetrov stran od ekrana ni vec nobenega sevanja. Na povrsini, zunanjem delu, stekla ekrana je se nekaj X zarkov ampak v taki meri, da niso vec skodljivi. Drugega sevanja pri samih monitorjih ni, vsaj ni izmerljivo. Bolj vam bo skodilo zmerno soncenje. Vas zadane precej vec skodljivih zarkov, kot pa sedenje pred televizijo. Ja, 'stara dobra' izjava "pejdi ven na sonce", bo sla pocasi ven iz uporabe. Je bolj varno not sedet. ;) PS: Moderator bi lahko popravil naslov teme in jo premaknil med Tehniko.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?