Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 22.10.2005 21:06:46
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Smo štirje, perem pa nekje vsak drugi dan in kake 3.4 stroje čez vikend. Hja, nekje 6 strojev na teden. Ravno zdaj me še ena runda čaka, jaz pa na Ringaraji čepim. LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 22.10.2005 21:19:06
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaz99 smo štirje člani in perem vse dni v tednu pa še čes vikend se pravi v soboto in nedeljo po dva do tri stroje. men se bo zmešal Tukaj spodaj se pa tudi jaz podpišem. in to z velikimi črkami. TJAGA
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 23.10.2005 10:56:24
|
|
|
|
paris
|
Kakšne 4 stroje na teden.
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 23.10.2005 14:02:16
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz ponavadi čez teden operem kakšne 3-4 runde, v nedeljo pa likam..danes je ta stvar že za mano Smo pa 3-članska družina, moj lubi pa je po vrhu vsega še kuhar in imam še to za prat (hlače, majce, predpasnike).
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 24.10.2005 14:21:59
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest ponavadi čez vikend 4-5 strojev, več pa skoraj ne, pa tudi redkokdaj se zgodi, da čez teden perem, likam pa po potrebi, beri ko se mi ljubi
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 24.10.2005 14:31:39
|
|
|
|
MarijaPo
|
groza, kako smo neekoloski, midva z mozem zamazeva kaka 2 stroja perila na teden, pa se mi je vedno zdel, da sva prava packa, pa vidim, da niti nisva. :) No, al pa glih sva, ker nosiva skos iste svinjske cunje.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 24.10.2005 16:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Perem 9-12 strojev tedensko. Smo 5 članska familja in cot je toliko, da je živa groza. Mož se ukvarja s takim športom, da tedensko umaže tudi do 3o majic s kratkimi rokavi. K sreči sva nabavila sušilec, da skoraj več ne likam. Prej se me je pa že resnično loteval obup ob gorah nezlikanih cotk.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 25.10.2005 18:50:22
|
|
|
|
kapica
|
Ja, punce, potem pa ni cudno da taksne obracune za elektriko dobivate. Midva sva se sama, ampak kar se perila tice res paziva. Imava dovolj spodnjega perila, majic in teh dnevnih stvari, tako da je dovolj ce recimo 1-2 stroja na teden operem. Pa niti ni nujno, mogoce na dva tedna. Pa se to ob nedeljah. Pa ne da bi hodila umazana po svetu, ampak pac ni potrebe vec prati, pac pocakam do do konca vse zmanjka. Ne vem, zgleda da midva kaj narobe delava.
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 25.10.2005 20:17:47
|
|
|
|
tejčica
|
Smo tričlanska družinica in je naš stroj vsaj 5x tedensko v pogonu. Pa saj sploh ni problem dat prat, je večji problem potem to zlikat.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 25.10.2005 20:54:39
|
|
|
|
pegy
|
1 do 2 stroja na dan smo pa 4
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 25.10.2005 23:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat sva še dva, od januarja bomo trije (če ne štejem dveh kužkov, za katera je treba tud občasno kaj oprat), pa perem povprečno 2 stroja na teden, včasih tud 3. Bomo videli, kaj bo, ko bo dojenček.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 26.10.2005 7:30:21
|
|
|
|
tina*_*
|
Mi okoli 4 stroje glede na to da imamo in se tudi več umaže!
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 26.10.2005 9:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo trije in perem glih toliko, da se mi sproti perilo suši na stojalu. To je ene 3-4 stroje na teden, od tega je polovica Aninih zadev.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat na teden perete perilo? 26.10.2005 9:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak dan včasih po dva stroja.7-članska družina,najmlajši pacek ima 2leti.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?