|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri test izbrati?
21.10.2005 19:56:36   
Amoss
Ful dosti sem slišala o tem da CB ni več najbolj zanesljiv.Kaj ve menite katerega pa potem?S katerimi ste bile najbolj zadovoljne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri test izbrati?
21.10.2005 19:57:29   
Udb
baby-check mini

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 20:21:46   
KOZLEK
BC mini ampak moraš zelo dobro pogledati pri svetlobi meni se je prvič pokazala čisto rahla črta (premalo hormona) user posted image  Drugič pa je že bilo malo bolje ampak moraš res dobro pogledati se mi zdi da so zelo rahle črteuser posted image user posted image  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 20:46:30   
FRAČAFELA
Prvič sem dela z  Clear blue -jem.Negativen. Ponovitev z baby checkom naslednji dan. Pozitiven.Od takrat naprej le baby check.Pa še občutno cenejši je!!!

(odgovor članu KOZLEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2005 21:01:15   
Anonimen
Ne vem točno kak se kliče, sem ga pa kupila v Sparu.

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 21:35:27   
Dejča
Kje v Sparu si ga pa našla - mislim, na katerem oddelku - a v DM?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2005 21:37:24   
biba77
V Sparu imajo Yes or No test in je pri kondomih in osvezilnih robckih (v Mb).

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2005 0:25:45   
mamči
Glej meni je CB prikazal ful rahle oz. bolj zmazane črtice- mavpična je bla še kar, prečna pa nič kaj vidna. Romed pa mi je prvič pokazal prvi, drugič pa najbolj jasno - pa tud cena je o.k.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2005 7:37:03   
MATEJA
Jaz sem naredila test na dan, ko bi morala dobit M (z jutranjim urinom seveda) z Baby Check (ne mini, ampak navaden, večji).Stane cca 950 SIT, je podoben ko CB (plastično ohišje) in obarvata se dve roza črtici (kot pri BC mini, le da tu imaš kaj držat v rokah, ne pa tisti majhen košček lepenke:(:(:( !!!)Druga črtica je bila bolj rahlo roza, ampak normalno vidna in se je pokazala že po par minutkah.Pol sem še čez tri dni ponovila z CB in je + ratal v sekundi.Torej moje mnenje je, če si user posted image  ti pokaže vsak test, kaj kupiš pa je tvoja stvar, odvisno, čemu zaupaš in na kaj si navajena.Želim ti da bi čimprej zagledala user posted image  ali +!!!LP.user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2005 9:02:47   
Anonimen
V Sparu jih imajo tam, kjer so kondomi. Pa vedno so na razpolago, ker je špar itak odprt vse dni v letu.

Prej sem vedno delala s CB - negativen.

Tega sem kupila prvič in bomo imeli - user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2005 12:19:22   
Eviii
jst sm pa šla kr v lekarno po clearblue. in je bil zanesljiv...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2005 7:41:14   
puncica
Meni je CB še vedno najboljš pokazal, romed mi po 7 dneh ni niti bežne črtice, po 10 dneh pa je CB skor vn vrgel črtico user posted image tako da jaz še vedno verjamem temu. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?