|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ribice,testenine in kruh ?
21.10.2005 18:16:51   
Ninica

kdaj lahko dam svoji user posted image  za kosilo ribico ali pa testenine user posted image . Ja, pa še kdaj ste svojimuser posted image  dale v roke prvič kakšno žemljo ali kruhek za žulituser posted image ?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 22.10.2005 11:58:35 >

LP, Ninica
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mene pa zanima...
21.10.2005 18:36:50   
eva1
Ribe niso priporočene do 1 leta, zaradi koščic in nekatere morske ribe vsebujejo kovine...tesetenine ji že lahko daš...skorjo kruha pa je dobil tam okoli 6 meseca!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 21:59:27   
Anonimen
Jaz mojemu pri 8 mesecih še ne upam dati skorje kruha, se kar davi zraven.user posted image

Ostalo pa kot je rekla Eva1.user posted image

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 22:02:14   
Anonimen
Skorjo kruha sem ji prvič dala pri 7 mesecu( ima jo raje kot pa kakšen piškot), testenine sva ravno prejšni teden poskusile, ribe pa naj bi se dale po 1 letu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj ribice,testenine in kruh ?
22.10.2005 23:28:05   
tjasa10
Naša mala bo stara 8 mesecev in sem ji že poskusila dati malo lososa in postrv, amapak je treba dobro pregledati zaradi kosti.
Testenine že tudi je, ampak tiste brez glutena, kruha pa še zaenkrat ne.

Čao user posted image user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2005 23:31:46   
Marogica
Testenine smo dali od 6. meseca dalje, kruh v roko tam nekje od 7.meseca-brez problemov. Ribo dobiva enkrat na teden od 7.meseca, vendar samo belo ribo (oslič, morski list...) , ker se ostale ne priporočajo pred enim letom. Ima jo zelo rad in poje cel ribji file.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2005 10:26:52   
Libra
Mene pa zanima, kako pripravite testenine. Vem, da jih skuhate, ampak s katerimi omakami jih prelijete? Ali je potrebno za 8-mesečnico testenine spasirati. Na kakšen način pa ti Marogica pripraviš ribe? Hvala in LP

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2005 0:45:18   
giga
Moj je star 9m in pol, pa mu še nisem dala rib, samo domačega zajčka in mladega telička. Kruh pa žveći od 8 meseca naprej, testenine prav tako.

Carpe diem!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2005 14:12:26   
tanja75
Našemu 7,5 mesečnemu user posted image zmešam testenine s tapravim golažem, ali pa z maslom oz margarino. Najprimernejše so tiste za juho, ker so majhne.

lp

(odgovor članu Libra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2005 14:18:30   
Marogica
Jaz testenine prelijem z vsemi omakami, ki jih kuham za nas, vendar jih, predno jih začinim, odlijem za kakšno zajemalko in dam na stran, tako, da so večinoma narejene iz čebule, mesa, paradž. omake, paprike......, pač kar ravno delam.
Testenine ne zmiksam od ca. 8 mes dalje več, temveč na drobno narežem, prav tako meso in ostalo, ker se mora otrok navaditi na koščke.
Ribo pa pripravljam tako, daji solim in na olivnem olju inj o spečemo na žaru ali v ponvi.Čisto normalno-mogoče malo manj zapečeno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Libra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2005 15:02:40   
lucky 111
Kruhek smo mu dali pri kakšnih 6 mesecih. Na začetku se je kar davil, ampak se je kmal navadil "žulit".
Testenine mu damo tiste male za juho (zvezdice), file osliča je pa dobil prvič včeraj (pri 9,5 mesecih).

lp

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.