|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samoplačniški UZ - da ali ne?
21.10.2005 13:50:18   
petrina28
Pozdravljene vse nosečke.

Sama spadam nekje med februarčice ali marčice, odvisno od tega, kaj bo otročiček mislil o prihodu na svet. Za menoj sta že oba brezplačna UZ, mene pa tako mika spet videti otročička po UZ in izvedeti ali v redu raste in pridobiva na teži ter tudi to, kakšnega spola je. Ali mislite, da je smiselno plačevati preglede z UZ? Kako ste se same odločale glede tega? Malo mi je namreč zoprno sitnarit pri mojem ginekoligu, ki je na moje vprašanje, kako je z možnostjo samoplačniškega UZ, odgovoril, da se da zmenit, če se mi zdi, da imam preveč denarja....

Razmišljam o plačanem UZ v 24. tednu in 32. tednu. Ceno ima okrog 4.000,00 SIT in meni osebno se zdi vredno plačati toliko.

Kaj mislite in kako ste ravnale ve?

LP, Mija2
21 t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samoplačniški UZ - da ali ne?
21.10.2005 13:53:03   
Reja
Če bi bila rada prepričana, da je vse ok, potem to ni proč metanje denarja. user posted image

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
21.10.2005 13:54:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 14:01:59   
lex
Jaz pa sem bla samo na enem pregledu, ki sem ga mogla plačat in takrat dem dobila disketo na katero mi je potem vedno posnela slikce (mislim, da je bil to 3. pregled - plačala sem 5.000). Ko sem imela redne preglede čez vso nosečnost me je VEDNO pregledala le z UZ in nič drugega (razen telesno težo in pritisk)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2005 14:06:27   
MarijaPo
Ce ti ze ne podarijo UZja, ga pa pac placaj. 4 jurije res ni veliko.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 15:07:16   
Dejča
Jaz sem si vse ostale preglede dala narediti tudi UZ in jih seveda tudi plačala - najprej 5500, potem pa že 7000 SIT, vendar se mi ni zdelo škoda denarja.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2005 10:18:13   
Eviii
jst imam uz čisto ob vsakem pregledu. in to zastonj. zdej sm noseča 22 t in imam za sabo 4 preglede in 4 uz. na vsakem sm tudi dobila slikco. zadnič sm pa s sabo prnesla videokaseto in nas je g tudi posnel... in naslednič jo bom spet nesla s sabo in bomo vse imeli lepo shranjeno in dokumentirano. pa še na dvd si bomo dali presnet... vem pa, da nimajo vse user posted image  te sreče in da si včasih g ne vzame dovolj časa, da bi naredu še uz...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2005 12:43:26   
bobek05
jaz sem si plačala 3 UZ-je (1 v Slovenj Gradcu - 3D UZ, pa 2 na Fontani pri dr. Japlju) in niti za enega mi ni žal... v SG sem dobila čudovite posnetke svojega sončka, pa tudi 3D slikce; dr. Japelj pa je prvič ugotovil (v 28t) dam imam posteljco prenizko, a se ne na 2. UZ izkazalo, da se je dvignila - smo pa takrat (v 34t) ugotovili, da se mali ni obrnil in to sem tudi povedala svojemu G v 37t na pregledu.. 10 dni kasneje sem imela CR, ker je še vedno sedel na ritki user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2005 12:45:32   
bobek05
Jaz sem za UZ-je plačala več:

v SG 10 jurjev
na Fontani (v MB) pa za 1. 11 jurjev (mi je naredil še posnetek na videokaseto)
                             za 2. 7 jurjev

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2005 11:32:37   
Galja
Jaz pa še do sedaj nisem plačala nobenega UZ pri osebnem ginekologu, pa me skoraj na vsakem drugem pregledu pregleda z UZ.

Verjetno je vse odvisno od posameznega ginekologa; nekateri pa verjetno želijo zaslužit in se držijo predpisanega št. UZ, kar je pa več, je pač na žalost samoplačniško.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2005 7:34:31   
puncica
Sama te potrebe nisem imela, ker je moja naredila kar 9 UZ, da je vidla če je vse ok, tako da mi ni bilo treba plačevati. Verjetno pa se ne bi odločila za samoplačniški UZ.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kdaj mlečni izdelki dojenčku
aleksandra silvija

Pred 6-im mesecem (27%)

Po 6-em mesecu (73%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!