Anonimen
|
Že dve zgodbi sem objavila.Najprej tisto,da je hotel seksat kar v kabini pri bazenu,druga,žal,tista,da je bil še isti dan na zabavi z mojo kolegico,čeprav sedaj vem,da nista imela res ničesar-veliko ljudi mi je potrdilo to.Ampak jaz sem se ohladila-do njega sem hladna kot led,čeprav je še pred dnevi v meni gorel ogenj.In ne blefiram,ampak tako čutim-nevem,če se bo to spremenilo.Danes sma bila spet na plavanju,pa me je kar odvračal-niti pogledat ga nisem mogla.Mislila sem,kako sem lahko sploh s takim moškim,kot je on.Prej sem vsak trenutek mislila nanj,zdaj sem pa samo čakala trenutek,da ga zavrnem.Vem,da je hudo,ampak toliko slabega sem preživela že z njim,da se mi prihodnost z njim upira,čeprav sma imela zares lepe načrte in njegov odnos do mene,vsaj tako sem mislila,se je popravil.Pa se ni.Danes po kopanju sem spet odšla k njemu domov,da si pripravim čaj,imela sem drugačne načrte.Pa je spet hotel seksat,jaz pa še tistega od zadnjič nisem pozabila.Iztrgala sem se mu iz objema,povedala,kar mi je ležalo na duši,in odšla domov.Ni mogel vrjeti,da sem res to naredila.Pri vratih je rekel,da ga bom ziher iz ulice poklicala,da mi bo žal.Pa nisem.Odšla sem.Trdno prepričana vase,da tega ne želim.Da si zaslužim boljše.In upam,da ne bom spet postala mehka on njegovih besedah,pogledih in objemih-njegove oči so varljive-sonce veje iz njih,a so sam led.Groza.Zakaj sem sploh toliko časa bila s tem človekom-očitno sem ga imela rada.Ali pa me je sam po zunanjosti privlačil.Danes mislim,da mi je vseeno zanj,čeprav mi tisočkrat pove,da me ma rad(to sem hotela slišati prej,ne sedaj).Očitno pride v življenju trenutek,ko se zavemo,da si zaslužimo več-več,kot nam nekdo lahko da,saj so trenutki kratki in treba jih je izkoristiti. Zdaj je resnično konec-ker jaz tako želim.Jaz!!!Zaradi njega nočem trpeti niti trenutka več.Nekateri spomini so sladki,vendar jih je preveč grenkih,zato moram oditi,čim dalje,da niti ne pomislim nanj.Izbrisat ga morem iz spomina. Zame ziher obstaja nekdo-moja sorodna duša-še naprej jo bom iskala!In nekega dne ga bom našla,kajne?!
|