Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 10:56:46
|
|
|
|
ZARA
|
Niti slučajno vsako minuto, ker se ti od tega še strena...pustim jo, da se zaigra sama...saj obvlada
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 11:01:27
|
|
|
|
mamči
|
Joj, kako bi bila srečna če bi mi dal majčkeno miru.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 11:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikakor ne vsak trenutek, otrok se mora znati tudi sam igrati in zamotiti. In dihati. Naredi mu uslugo.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 11:19:27
|
|
|
|
Sofi
|
Midva se precej in rada cartava, toda ves čas pa zopet ne. Saj pa moram zraven njega še pospraviti, zlikati, skuhati, pa še RR preleteti, pa še kaj. Vendar ga ne puščam samega v prostoru, razen za zelo kratek čas (skok na stranišče, umivanje, pralni stroj...), pa še to takoj ugotovi, da me ni, ker se veliko (morda preveč) pogovarjam z njim. Je pa še mali, tako da se sam še ne more zaigrati, le s svojimi prstki, ki si jih v usta tišči. Sem za to, da otrok zna biti sam s sabo in si sam najde neko zaposlitev, ne pa, da mu je treba reči kaj naj se igra, ko je že dovolj velik. To mu lahko samo koristi. Kaj se zgodi, ko enkrat mamice ni zraven? Lahko mu ostane ta šok v podzavesti in mu povzroča travme, zato ga je treba od malega navajati na to. LP LP
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 11:34:40
|
|
|
|
miša1
|
Ja čisto zagotovo ga je potrebno pustiti, sploh če vidimo, da se sam zamoti. Iz lastnih izkušenj vam povem, da je tako. Pri prvem smo kar naprej nekaj v njega rinili, bog ne daj da bi bil malo sam. No in zdaj, v četretem razredu OŠ je. Komaj komaj se pripravi, da sedi za mizo in se skoncentrira na učenje. Po petih minutah bi že kar letel ven. Tako da... Pri punci je drugače, tudi po 15 min je sama. Se že zdaj kaže, da bo veliko bolj samostojna. Lep dan
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 11:37:49
|
|
|
|
bskrle
|
Vsekakor ne, saj moraš imeti čas zase, za partnerja, za sorojence ... Pri prvem otroku se svet res nekaj časa vrti le okoli njega, potem pa ne. To si je dobro v živo ogledati pri kakšni mamici, ki ima več kot 3 otroke . Človek dobi marsikatero idejo in navdih.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 12:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda ne. Ja dam npr. malo v stajico, kjer se sama zaigra tudi do pol ure, da jaz takrat kaj skuham ali pa pospravim. Velikokrat pa jo dam v njeni sobi na tla, pa igrače, jaz pa zraven nje pospravljam.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 12:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
o boh sej se mi zmeša če bi jo mogla spremlat vsako sekundo. moja se več al mn sama igra, gledq knjigice. sploh se ne znamo igrat tko da bi se skupej, razn knjige skupi beremo
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 12:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaa, naj se sam igra.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 16:28:23
|
|
|
|
SashaB
|
Vsekakor se mora naučiti tudi sam zamotiti. Mislim da je odvisno od starosti koliko ga puščaš samega (kaj že idi in zna uporabljati - rokice, nogice, igračke...) ampak malo po malo pa tudi samostojnost osvoji.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 16:39:47
|
|
|
|
Barči78
|
Moja se zelo rada sama igra, se za kar dolgo časa lahko zamoti. Zdi se mi, da ji gre včasih na živce, če nas je preveč okoli nje in silimo vanjo.
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 16:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz sem danes z mojim čukcom pukcom vsako sekundo, ne vsako minuto. Skozi mi stoji za ritjo, moj pukec mali, guci, buci. Saj se ukvarja sam s seboj, oja, on pravi, da čaka, moj buci štruci. Joooj, kako je zlat, kar pojedla ga bi. Uf, kaj pa če bi ga res. Mljask! Evo, že gre!!!!!!!! Ne, je šel nazaj, pravi, da bi se ulegel, pa nima povštra! O, moj mali ubožček. mamica že teče, da mu da povšterček. Saj je res 20 cm proč od glavice male lepe. Ja ubogi moj štruci! Že letim.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 16:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
No, evo, zdaj sem mu naštimala povšterček, najprej sem par centimetrov falila od običajne pozicije in sem morala popravit. No, sedaj pa bi ono malo: Katka in Karliiiii. To pomeni, da moram brat knjigico. Pa nič prosim, seveda, saj mamica itak teče kolikor more, da ustreže malemu, majcenemu fantku, ki pač še ne zna reči prosim. Pa nič hudega, mamica že teče. Joooj, kako se že veselim, da ja ne bo sekundo samo, dete moje malo.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 16:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišn i, ne seri skuhej si en kofe
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 17:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Nima časa mamica kavice kuhat, more bucija štrucija strežt. Ubošček moj mali, pa tako je lep. Kaj pa misliš o kakšnem plakatu?
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 17:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pravim, da miam veze za jumbo plakate...po celi SLO. Ti samo reči jaz pa mojemu piškotku motku glihkar pomfrit pečem. Drugače pa je oblečen v božička in tudi malo najeda, ja, to pa zna.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 17:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Z dudo v ustih, itak, ko je glih vstal.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 17:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj me bo ravnokar pregonil, moram res letet. Ker glas je naredil že čisto moški, zdajle na koncu, in mi resno zagrozil.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 17:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
U, mater, se je možakar razpištolil Moj pa rine risanke gledat, moram tud dol j. ga.
|
|
|
|
RE: Z otrokom vsako minuto? 21.10.2005 17:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
O, in prišel je odrešenik. Oči je pravzaprav potrobu, se je zaslišalo iz balkona, kjer se moje dete igra z vodo in plastelinom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?