Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kolk je ta sterilizacija pomembna? 22.8.2011 9:52:35
|
|
|
|
fluf
|
Vse prekuhala prvič... pol pa kakor mi pade na pamet... topla voda, pomivač, na vsake tolk časa vržem vse sterilizirat... edino črpalko vedno steriliziram (sam ni pogosto v uporabi)... Mene pa tele sterilizacijske tekočine zanimajo predvsem zato ker kampiramo, pa pol morm skoz nekje prosit (če mi na tla pade sredi mesta duda jo itak preekuham)... pa bi mela tkole za kampiranje kar tekočino... A morš to kaj sprat a to samo notri pomočiš?
|
|
|
|
RE: kolk je ta sterilizacija pomembna? 4.9.2011 19:25:28
|
|
|
|
legenda_m
|
mela sm chiccotovo pa je tako smrdelo po kemikalijah, da sm rajš prekuhavala, z malo kisa (bolj naravno pa to) sicer maš pa navodila na embalaži, na določeno količino daš zamašek sterilizacijske tekočine...
|
|
|
|
RE: kolk je ta sterilizacija pomembna? 4.9.2011 20:36:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej, mi smo naše otroke zgleda generalno zajebali že od rojstva dalje za novorojenčka sem prekuala, kasneje kupljene stvari pa ne več. glede na to, da proizvodnja poteka tako, da praktično vse naredi stroj (in je človeškega kontakta zelo malo oz. skoraj nič) in v vsem procesu že itak 500x sterilizirajo... pa tudi moja dvojčka si od rojstva dalje delita dudo in flaški med seboj, z mano in z možem.
|
|
|
|
RE: kolk je ta sterilizacija pomembna? 4.9.2011 22:02:40
|
|
|
|
frufru
|
pri prvem sem sterilizirala samo pred prvo uporabo, pa je otrok zdrav kot dren, nobenih stranskih posledic nima zaradi tega. Je celo P rekla, da tako zdravega otroka še ni mela kljub vrtcu, itd... Tudi v drugo črpalko in flaške operem tako kot posodo, edino sperem jih pod vročo vodo. Drugače so pa v VB že pogruntal, da je velika korelacija med pretirano čistočo in raznimi alergijami. Da so "kmečki" otroci bolj zdravi in z manj alergij, ker živijo v manj razkuženem okolju. Bojda imajo celo terapijo za lergike na kmetih, da se naužijejo malo bakterij
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.