|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi in odsotnost z dela
20.10.2005 15:08:27   
MarijaPo
Zivjo punce,

kako ve urejujete cas, ko vas ni v sluzbi?
Torej, recimo imate pregled pri G ob 15h, delate pa npr. od 9 - 17. Ali potem tisti 2.5 uri (kolikor vam tisti dan sfali do osmih ur) oddelate kateri drugi dan, ali se vam kar steje kot da ste tam...

Hvala!

Marija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregledi in odsotnost z dela
20.10.2005 18:07:33   
sazi
Jaz imam s temi urami kar hude probleme in v službi jih v bistvu ne zanima kam grem - ni me tam, zato mi ure ne tečejo in imam minus, ki ga potem lovim in ostajam v službi do nemogočih ur. Namreč preglede imam dopoldne - ponavadi nekje med 11 in 13 uro in si nikoli ne uspem izboriti kake druge ure, ker imajo že čisto zapolnjen urnik. Sem vedno tako jezna. Delam pa eno uro vožnje iz LJ, tako da ko imam pregled ob npr 11h, grem v službo samo za 3 ure in pridelam 8 ur minusa. Zato sem za zadnji pregled vzela kar dopust - sicer mi je žal enega dneva, ampak ni vredno dolgega sedenja v službi ostale dneve in letanja z enega konca na drugega - sem se po dolgem času vsaj malo naspala.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2005 20:02:17   
Anonimen
Jaz sem se vedbno naročala ob dnevih, ko sem lahko šla ven, ko ni bilo gužve z delom. Na ure mi ni treba delat. Pri nas je tako, da ko se dela, se dela kot pri črncih, ko pa ne, pa pač ne.

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 20:37:12   
Anonimen
Odvisno od kolektivne pogodbe, ki velja za tvojo panogo. Po naši (šolstvo) imamo 30 ur letno za zdravniške preglede, ki so plačane.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 22:34:14   
Dejča
Vedno sem imela toliko nadur, da sem jih med nosečnostjo skompenzirala s tistimi, kadar sem manjkala - problemov pa ni bilo, ker sem šefu povedala, kam grem in je zelo naklonjen otrokom. Hvala bogu, vsaj en!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 2:10:45   
Anonimen
Jaz sicer delam po drugačnem urniku, ampak v takem primeru bi si vzela prost dan.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2005 2:21:14   
Anonimen
Mi imamo troizmensko delo, ker naš šiht laufa 24 ur/dan, tako da si enostavno zamenjam turnus. Če bi bilo pa drugače... kaj pa vem, jaz sem lahko zdaj pametna, da bi mi bilo škoda dopusta in bi raje naslednji dan potegnila dve ali tri ure... Ampak zaenkrat mislim, da bi tako naredila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2005 17:18:35   
stuhica
Ojla,
ja pr men je blo tko da sem včasih za te preglede uredila da sem prej šla oz da sem zamenjala šiht sam pol p a tiste ure človk not prnaša, pa še žal mam takega šefa k misl pol kakšne usluge mi je naredu da boli glava, čisto nerazumevajoč za tiste ki so bolni oz. noseči itd.. tko da v glavnem jest sem se odločla da za naprej itak ne bom več prosila za zamenjavo k pol misl kva mi je naredu uslugo in mi pol to naprej skoz meče jest mislim da lahko od zdravnika dobiš bolniško za tisti dan odostnost tko da če se bo dalo bom to vnaprej prakticirala ker delam v Kr  G imam pa na Jesenicah  pa še take čudne ure tko da  ne vem no bomo probal to prakticirat z bolniško če se bo dal k dopusta se mi zdi pa škoda dat za tako zadevo žće tako imamo ful mal dopusta!
stuhica

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2005 9:05:32   
toni
Živjo!

Jaz sem imela podobne težave
Pa sem povedala moji gin. kaj se dogaja in mi je dala vodnik o pravicah nosečnic.
Notri sem zasledila, da če te ne morejo naročit ob drugi uri zaradi gužve, ti mora delodajalec omogočiti izhod. In te ure, ko si odsotna se ne štejejo kot minus ure.
Upam, da sem ti pomagala.   

lp
Toni 
34 teden

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?