|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim čistite tla (parket)?
20.10.2005 9:55:38   
rainbow
Ojla!

zanima me, s čim brišete/čistite tla?

Mi imamo parket skoraj povsod, imam vileda držalo, pa se mi zdi, da bi lahko šla še znova čistit, kljub temu, da dam zraven čistilo;
poleg tega mi bo kmalu user posted image  začela plazit, pol pa mi bo kar slabo;

a ima kdo kako fajn idejo, za čistilo ali karkoli?

thanksuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim čistite tla (parket)?
20.10.2005 10:00:46   
Anonimen
mam uno od vilede al od česa že je taširoko ma sej sploh ne vem kako se reče..v glavnem je držalo pol pa taka podolgovata debela krpa k se natakne na to držalo??! no to je to..pol mam pa še eno tako manjše držalo iz millerja za une robce za potleh za enkratno uporabo. s tem pa sem pa ke kej podrgnem sam ne hit. pa lepo dišijo..al milerjevi al pa dmjevi

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2005 10:23:26   
tejča
Jaz večkrat posesam s Vorverkom, tla pa brišem z viledino široko krpo na držalu. Za čistilo pa uporabljam tekočino Pronto za les, ki neguje in hkrati čisti parket.

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 11:27:11   
StBarbara
ajax + kis

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 11:28:46   
StBarbara
pa od vilede močo_imam pa tudi od vilede une krpice za enkratno uporabo, kot je že ena omenila.
super zadeva!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2005 11:31:43   
Magi*
sem pred kratkim kupila tisto viledino čudo, ki ima na držalu vgrajeno rezervoar za vodo in čistilo. natakneš gor krpo (lahko za enkratno uporabo ali za pranje), med tem ko brišeš si malo pred sabo pošpricaš in to je to. meni je vliko lažje to kot tisto krpo, ki jo moraš neprestano gor in dol dajat, ožemat... mogoče res ni tako natančno, je pa tik tak narejeno in zadovoljivo čisto.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2005 12:11:56   
jazz
Močo in čistilo Emsal...pa kakšno kapljico domestosa zraven špricnem, ker se tudi mi veselo plazimo!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2005 2:45:30   
Anonimen
Z močotom in čistilom za parket. Ko bo pa dojenčica tu in se bo začela plazit, bomo še vedno pucali na isti način, samo pogosteje.

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2005 22:29:50   
KODA
Jest ga pomijem,nato pa spoliram s Glanzerjem,da dobi tapravi lesk.Parket imam v treh sobah(dve spalnici in dnevna soba).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2005 22:35:44   
Anonimen
Jaz pa z mokro cunjo, na katero zlijem malo tistega, kar imam pač trenutno za posodo pomivat. Pa hopla na kolenčka!

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2005 22:39:52   
artista7
za parket je dober Aiax, najboljši pa po moje Pronto.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2005 8:30:17   
rija
Jaz ga čistim z mokrimi robčki spar, ki jih zataknem za neko držalo (vileda,kupila v sparu, vendar so njihovi robčki astronomsko dragi, sparovi 5x cenejšiuser posted image , pa ni vidne razlike) gre izjemno hitro, enostavno in ni nevarnosti, da bi čistila s premokro krpo.  Izogibam pa se vsem polišem, posebej pronto za pohištvo in parket ne gresta skupaj, ker zna zelo drseti in enkrat sem tako padla, da so bila kolena in noge neuporabne naslednje 4 dni.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2005 8:32:21   
Anonimen
Hvala enako, rija. Jaz sem skočila s postelje na tako zloščen parket ...  auč!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?