Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 20.10.2005 10:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mam uno od vilede al od česa že je taširoko ma sej sploh ne vem kako se reče..v glavnem je držalo pol pa taka podolgovata debela krpa k se natakne na to držalo??! no to je to..pol mam pa še eno tako manjše držalo iz millerja za une robce za potleh za enkratno uporabo. s tem pa sem pa ke kej podrgnem sam ne hit. pa lepo dišijo..al milerjevi al pa dmjevi
|
|
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 20.10.2005 10:23:26
|
|
|
|
tejča
|
Jaz večkrat posesam s Vorverkom, tla pa brišem z viledino široko krpo na držalu. Za čistilo pa uporabljam tekočino Pronto za les, ki neguje in hkrati čisti parket.
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 20.10.2005 11:27:11
|
|
|
|
StBarbara
|
ajax + kis
|
|
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 20.10.2005 11:28:46
|
|
|
|
StBarbara
|
pa od vilede močo_imam pa tudi od vilede une krpice za enkratno uporabo, kot je že ena omenila. super zadeva!
|
|
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 20.10.2005 11:31:43
|
|
|
|
Magi*
|
sem pred kratkim kupila tisto viledino čudo, ki ima na držalu vgrajeno rezervoar za vodo in čistilo. natakneš gor krpo (lahko za enkratno uporabo ali za pranje), med tem ko brišeš si malo pred sabo pošpricaš in to je to. meni je vliko lažje to kot tisto krpo, ki jo moraš neprestano gor in dol dajat, ožemat... mogoče res ni tako natančno, je pa tik tak narejeno in zadovoljivo čisto.
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 20.10.2005 12:11:56
|
|
|
|
jazz
|
Močo in čistilo Emsal...pa kakšno kapljico domestosa zraven špricnem, ker se tudi mi veselo plazimo!
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 21.10.2005 2:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Z močotom in čistilom za parket. Ko bo pa dojenčica tu in se bo začela plazit, bomo še vedno pucali na isti način, samo pogosteje.
|
|
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 30.10.2005 22:29:50
|
|
|
|
KODA
|
Jest ga pomijem,nato pa spoliram s Glanzerjem,da dobi tapravi lesk.Parket imam v treh sobah(dve spalnici in dnevna soba).
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 30.10.2005 22:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa z mokro cunjo, na katero zlijem malo tistega, kar imam pač trenutno za posodo pomivat. Pa hopla na kolenčka!
|
|
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 30.10.2005 22:39:52
|
|
|
|
artista7
|
za parket je dober Aiax, najboljši pa po moje Pronto.
|
|
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 31.10.2005 8:30:17
|
|
|
|
rija
|
Jaz ga čistim z mokrimi robčki spar, ki jih zataknem za neko držalo (vileda,kupila v sparu, vendar so njihovi robčki astronomsko dragi, sparovi 5x cenejši , pa ni vidne razlike) gre izjemno hitro, enostavno in ni nevarnosti, da bi čistila s premokro krpo. Izogibam pa se vsem polišem, posebej pronto za pohištvo in parket ne gresta skupaj, ker zna zelo drseti in enkrat sem tako padla, da so bila kolena in noge neuporabne naslednje 4 dni.
|
|
RE: S čim čistite tla (parket)? 31.10.2005 8:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala enako, rija. Jaz sem skočila s postelje na tako zloščen parket ... auč!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?