|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODLOČBA ZA VRTEC POMOČ NUJNO!!
20.10.2005 8:28:33   
janaja
Prejela sem poziv za dopolnitev vloge za znižano plačilo (
dopolnitev naj bi bila bruto prihodki porodniške za zadnje tri mesece....

a niso rekli da rabijo za dve leti nazaj se pravi za 2003

glede na to da je imel leta 2003 mož minimalno plačo jaz pa sem bila še študentka so me presenetili s položnico 26000 3. plačilni razred

je kateri to poznano zakaj za zadnje tri mesece in kako naj se pritožim če se bom in ali se je sploh pametno user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODLOČBA ZA VRTEC POMOČ NUJNO!!
20.10.2005 9:58:45   
Anonimen
Za 2 leti nazaj? Kaj ni potrebno oddati podatkov za preteklo koledarsko leto, tako, kot pri dohodnini? Zdaj torej za leto 2004? Al sem jaz že vse pozabila?

(odgovor članu janaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2005 10:56:32   
Urša
Če gre otrok prvič v vrtec, je potrebno res oddat za predpreteklo leto, potem pa do 15.11. še za 2004. Tiste zadnje 3 plačilne liste rabijo v primeru, če se vama je stanje prihodkov drastično spremenilo glede na tisto odločbo o dohodnini-tko so razložili meni. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 13:36:44   
atina79
Podatke za predpreteklo leto se odda, ko je otrok prvič vpisan v vrtec. Ker pa si bila v letu 2003 študentka nisi bila zaposlena in tudi nidi odala napovedi za odmero dohodnine. Ker pa si zaposlena je trenuten finančni položaj družine boljši. Zaradi tega se zahtevajo zanje trij bruto osebni dohodke. Plačilo vrtca se določi na podlagi skupnih prihodkov, ki jih ima družina skozi celo leto. Ta znesek se nato deli z 12 meseci in številom družinskih članov, da se dobi podatek kakšen je bruto osebni dohodek na družinksega člana. 3. plačilni razred sploh ni tako visok. Preberi si pravilnik o določitvi višine plačila staršev za program vrtca. Videla boš, da je pritožba nesmiselna.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2005 11:54:38   
janaja
V LETU 2003 SEM BILA ZAPOSLENA OD SEPTEMBRA DALJE SE PRAVI SEM DOBILA 4 IZPLAČILNE LISTE...
SEDAJ SEM IMELA PA ENO LETO PORODNIŠKO...

ČE NE DRUGAČE MI BOJO SAMO RAZLOŽILI NA PODLAGI ČESA JIM JE PRIŠLA 111.000 POVPREČJA

(odgovor članu atina79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?