|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nestrpna
19.10.2005 17:15:26   
nanina
Danes sem naredila test, ki je bil -. Vendar se tolažim s tem, da je šele prvi dan po zaostali menstruaciji, čeprav moji ciklusi niso točni. Koliko časa naj še počakam in zopet naredim testuser posted image ?  Mi je malo slabo, prejšni teden me je tako bolel želodec, da skoraj nisem mogla jesti, ta teden mi pa skoraj nič ne paše, lačna pa sem tako, da bi vse pojedla.  Saj vem, nestrpna sem in preveč si želim zagledati tisti user posted image .  Lep dan še naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nestrpna
19.10.2005 17:17:12   
lenika
Počakaj še 3 dni in poskusi znova. Vso srečo.

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2005 23:51:42   
KODA
Poskusi čez nekaj dni še enkrat.Ali pa probaj z drugim testom.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2005 8:21:50   
Azaleja
Tudi jaz ti svetujem, da počakaj še par dni in potem ponovno naredi test. Držim pesti user posted image user posted image , da bodo user posted image user posted image !!!!!

Srečno!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2005 8:50:32   
TanjaS
kateri test si pa naredila?
tudi sama čakajm, kaj bo. user posted image zamuja že 7 dni, test v ponedeljek je bil - , ampak mislim, da se je videl tudi + čisto malo - jutri zjutraj ga ponovim

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2005 11:16:25   
nanina
Naredila sem BC mini, pa se to popoldne. Saj vem- PREZGODAJ, ampak jaz si ne znam pomagat. Upam na user posted image , bom delala tes v nedeljo-zjutraj!
Za vse tiste,ki se vedno čakate, zelim vam čimprej user posted image oz.+.

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2005 13:40:10   
Reja
Držim pesti!

user posted image

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?