|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko že jejo vaši 4 mesečniki?
19.10.2005 9:51:03   
*maja
Mene pa zanima koliko že kaj jejo vaši 4 mesečniki user posted image ? Midve sva začeli s sokci, pa ji ni ravno ne vem kako všeč.
Kako pa je kaj pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko že jejo vaši 4 mesečniki?
19.10.2005 9:58:12   
Anonimen
Nik je star že malo več kot 4,5mesc. in sva probala že jabolko , banano , hurško , slivo , korenčekuser posted image

Drugače zdaj poje kašicže 125ml +180ml mleka kar je ogromnnnoouser posted image user posted image

Zvečer pijema rižolino!user posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2005 11:48:36   
k1
maja, kaj pa če bi še malo počakala - mogoče user posted image  še ni pripravljena za hrano?? saj boš videla, ko se ji bo začelo luštat stvari, da kar požira poleg, ko vidi, da kdo drug je?!?!?

naša je mela že od začetka tak apetit, da sploh nisva utegnile s počasnim uvajanjem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2005 11:53:06   
BARBARA R.
Meni nekaj ni jasno? Zakaj začenjate s sokovi in zakaj rižolino po flaši?

Midve sva začeli z jabolčno, korenčkovo,.....kašo.Za sladkobo sem dodajala rozine, suhe marelice, suhe slive ..........Ja, okrog 4. meseca.

Večerno obok sem brez uvajanja spremenila v mlečno žitno kašo in ob prelomnicah 6, 9 in 12 mesecev, povečala za nekaj ml.

user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2005 15:18:33   
Barbela
Barbara R., koliko pa si  ji dala te mlečno-žitne kašice (količinsko). In ali po steklenički ali po žlički. In katere stekleničke za gosto hrano so najboljše? Če morda katera ve.

Jaka je star 3,5m in je danes ob 12.00 prvič okušal jabolčno čežano. Mu je bila kar všeč user posted image  Za ta postopek pa sem se tako kmalu odločila zato, ker imava velike probleme s pitjem mleka. Da ima toliko kg, kolikor jih ima (5970g) je bilo potrebnih veliko živcev  user posted image   Ampak smo pregurali user posted image

Lp, Barbara

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2005 22:20:23   
mamica80
moj user posted image je sicer star ze 5m in 9dni, ampak vseeno...

zacela sva z ZELENJAVO, in sploh ni bilo nobenih problemov. najprej par zlick korencka, pa potem zraven krompir, pa cez par dni se koleraba, pa kasneje se bucka. zdaj poje 2/3 loncka od aventa rizek, korencek, kolerabo, bucko. zvecer pa enako kolicino rizolinota na zlicko! nikdar mu nisem nic dajala po flaski, razen prve dni, ko se nisem imela zadosti svojega mleka.

sem mu pa danes ponudila jabolko, duseno pa je taksne frise pokal[sm=smiley11.gif" border="0">, da me je posteno v dobro voljo spravil user posted image user posted image

bom jutri dala se korencek zraven, pa bomo videli...

ce ima katera kaksen predlog, katero zelenjavo se...

aja sem probala cvetaco, pa ga je kar fino zdelala, napenjalo...

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2005 22:31:26   
Anonimen
Predvidevam, da gosto hrano dajete samo tiste, ki ne dojite več, ali pač?
Midva se namreč še polno dojiva in do 6. meseca nimam namena dodajati, saj tako vsepovsod piše... Vem pa, da so včasih mnogo prej začeli s kašicami, kot pa pri šestih mesecih. Me pa mali že zdaj takoooo gleda, ko jem!!

(odgovor članu mamica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2005 9:18:11   
Lana_s
Jaz še vedno dojim pa sem ji vseeno že začela dodajati, ker imam premalo mleka. Začela sem pa z jabolčno kašico in za večer riževe kosmiče. Trenutno poje polovico kašice in mleko po potrebi.user posted image

Nina_nana, tvoj Nik pa res ogromno pojeuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2005 12:45:24   
Anonimen
Ja nik je pravi požerušček...sem vprašala zdravnico in je rekla, da naj mu dam veliko kašo(190g) in to je to!In jo je z veseljem pojedel!user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2005 23:32:06   
andrejaz
Pri 4. mesecih se je še polno dojil. Z gosto hrano sva začela kakih 10 dni preden je bil star 6 mesecev. Prva gosta hrana so bili riževi kosmiči zmešani z mojim mlekom, in sicer po žlički. Čez nekaj dni je bil na vrsti kuhan jabolček, banana,...
Nikoli ni jedel po flaši, ampak zmeraj po žlici. Flašo je prvič videl šele pri kakih 6,5 mesecih ko sem mu ponudila čaj.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2005 15:03:09   
katarina2004
Moj malcek je dopolnil 4 mesece in pol do sedaj sva se dojila ampak, ker mi pocasi primankuje sem zacela dodajati danes dopoldan pa sva prvic poskusila naribano jabolko po zlicki pa mu je kar teknilo. Mislite da lahko zacnem zvecer z rizevo kasico? Koliko pa lahko za zacetek poje? najbrz se stopnuje vsak dan kaksna zlicka vec? katere rizeve kasice pa svetujete?

Hvala za pomoc

LP

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2005 20:09:45   
Ropotuljica
Ja, to tudi mene zanima: katero riževo kašico? Predvidevam, da to ni Rižolino user posted image user posted image ?

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2005 20:21:59   
špelin@
Jaz imam riževo kašico Nestle Alete "Rižev zdrob".

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?