Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A se vaš malček tut po glavi... 19.10.2005 8:38:32
|
|
|
|
maks
|
Tudi moj je to občasno počel;vzroka ne vem, lahko ,da zaradi veselja, no ne vem, vem pa da ni nič narobe in bo nehal.Jaz sem mu samo vedno reklja, da naj tega ne počne in da naj svojo glavco čuva.
|
|
|
|
RE: A se vaš malček tut po glavi... 19.10.2005 10:19:25
|
|
|
|
StBarbara
|
naš se tudi občasno tepe. Mu vsakič rečem ne, upam, da bo to zaleglo lp
|
|
|
|
RE: A se vaš malček tut po glavi... 19.10.2005 14:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo hvala bogu da ne dela tega samo naša.Če kaj ne doseže se tolče po glavi al pa gre na kolena in z glavico pribije v tla oh sej to sploh ni smešen
|
|
|
|
RE: A se vaš malček tut po glavi... 19.10.2005 14:57:38
|
|
|
|
polona2
|
Hana je to počela pred nekaj meseci. Sicer je to storila samo parkrat, ampak me je skrbelo. No, brez kakršnegakoli ukrepanja tega ni storila že nekaj mesecev. Tako da, jaz pravim, saj bo minilo.
|
|
|
|
RE: A se vaš malček tut po glavi... 19.10.2005 15:01:10
|
|
|
|
ZARA
|
Ja res to delajo...jst sem jo kar ignorirala in jo je minilo...sam zdej ma novo finto, da stoji v postelji obrnjena s hrbtom k steni in se z glavo buta vanjo...probava kolk boli...jaoooooooooo
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?