|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smo zboleli :(((
18.10.2005 16:12:53   
Lu
Sem mogla povedat. Bile smo z Majo pri zdr. in je rekla, da ima gripo user posted image   Včeraj ponoči je tako kašljala, da je joj. Upam samo, da ne bo kakšne visoke vročine. Za tako majhne mi ni predpisala popolnoma nič, kot le to, da naj veliko pije, inhalacije in fiziološka. Upam, da čimpreje mine saj se nekaj že mene lotevauser posted image  Tako je naša Maja prvič bolna. Baje pa zdaj razsaja tudi neki virus??? in da bo bolezni vse več. Kako je pa kaj pri vas?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smo zboleli :(((
18.10.2005 16:51:34   
CatJa
Jan je prejšnji teden fasal hud prehlad, vendar je bil po 2 dneh že skor čist okej. Zadnja dva dni se mi pa spet zdi, da se ga loteva. No, sej so tudi v njihovem varstvu bili vsi bolni, tako da ni nič čudnega user posted image  
Ja, nič, se bomo morali pač cartat, ne.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2005 17:04:26   
Anonimen
Ja,tudi mojauser posted image  se je nekaj nalezla od starejše sestre.Tavelika je na sumamedu,tamali pa so z neko mašino posesali svinjarijo iz noska,ker pri 4mes še ne zna pihnit...Ma je bila prav boga,ko so ji najprej nalili not ful fiziološke in potem šli s cevko not. Zdej smo doma,čeprav je tak sonček zunaj in se cartamo.Kaj pa čmo...bo že bolš.
Lp,NIKKI

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2005 18:11:52   
lex
No pri nas so pa zobki ven lezli in smo imeli 40 vročine, tako da sedaj ko je tamali boljši, sem pa jaz fasala enga user posted image  in vso noč bla na WC (pa naj kdo reče, da je lepa jesen, če morem bit glih v najlepših dneh notuser posted image user posted image user posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2005 20:30:11   
Lu
Danes zvečer sem ji dala 1/2 žličke sirupa od smrekovih vršičkov. Za zobke je zdr. pogledala, vendar še nič ne kaže na to da bi bili. Maja bo 21. dopolnila 8 mesecev. Drugače pa mi lahko gremo ven na sončka, samo v kakšne centre ( shopping odpade ) pa ne. Da se še kaj ne naleze zdaj ko je taka.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2005 0:13:20   
mamči
Sirup od smrekovih vršičkov je zakon user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2005 10:39:53   
asso
Ja, smrekovi vršički, ma kaj ko naša nič sladkega dol ne pogoltneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za odrasle je od sirupa smrekovih vršičkov še boljša varianta smrekovi vršički v žganjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!