Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
porodniška-obrazci in priloge 17.10.2005 17:14:18
|
|
|
|
arielca
|
Ojla, Za vse, ki ste se že spopadle z birokracijo pri uveljavljanju porodniške imam eno vprašanje. Zanima me, katere priloge oz. obrazce ste morale oddati. Izpolnjeno imam vlogo za uveljavitev pravice do porodniškega dopusta, potrdilo delodajalca, podatke o plači in potrdilo o PDP. Na CSD-ju mi je dala še en (na roko napisan) listek, na katerem piše, da moram priložiti še fotokopijo osebnega dokumenta, davčne številke, bančne kartice in izpis zavarovanj ZZZS. Zdaj me pa zanima, če so te priloge obvezne ali pa je to bolj interna stvar. Na nobenem od obrazcev jih namreč ne zahtevajo . Hvala za odgovore!!!
|
|
|
|
RE: porodniška-obrazci in priloge 17.10.2005 22:36:12
|
|
|
|
arielca
|
Ja, ja... to sem preštudirala in vse te obrazce imam tudi doma. Mi je pa pri nas na CSD dala na roko napisan listek, kjer piše naj prinesem še izpis zavarovanj, pa fotokopijo osebnega dokumenta, bančne kartice in davčne številke. Pa me zanima, če je to obvezno, ker na obrazcih teh prilog ni napisanih???
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?