Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: problemi 17.10.2005 15:53:23
|
|
|
|
deily
|
Naj dodam še, da mala ni dojena.
|
|
RE: problemi 17.10.2005 16:30:12
|
|
|
|
morskadeklica
|
Moja tudi ni marala zelenjave na začetku, zdaj pa jo obožuje. Je pa res, da ji jaz na začetku nisem dajala skoraj nobenih kupljenih kašic, frutkov, skutk (še zdaj ne pogosto), ravno zato, da se ne bi navadila na same kupljene zadeve, ampak na domače. Zelenjava je pač nekajkrat romala v koš, ampak sem vztrajala (nisem je silila, ampak večkrat ponudila) in zdaj jo ima rada. Pa zelenjavo tudi rahlo posolim, da ima vsaj malo boljši okus.
|
|
RE: problemi - noče zelenjave 23.10.2005 10:41:53
|
|
|
|
Libra
|
Ojla. Tudi moja skoraj 8-mesečna hčerka ne poje nič drugega, kar nima okusa po sadju, mleku ali vsaj da je vsaj malo sladko. Torej ne poje nobene zelenjave, mesa... Je sicer dojena, ampak vseeno. In tudi ne vem, kaj naj naredim. Zelenjavo ji poskušam večkrat dati, vendar povsem brez uspeha. Vem, da ti deily s tem nisem nič pomagala. LP
|
|
|
|
RE: problemi - noče zelenjave 24.10.2005 0:42:39
|
|
|
|
giga
|
Probi ji dat pire krompir s korenčkom, ampak fuuul korenčka. Mogoče bo jedla, ker je korenček sladek - domač seveda, če imaš možnost ga kje dobit.
|
|
RE: problemi - noče zelenjave 24.10.2005 8:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja samo skuhana zelenava je zanič..kr sama jo probej kdaj. vsaj malček jo posoli, dodaj malo kisle smetane in putrčka, koreček lahko malček tut posladkaš... če mara sadje zmešaj zelenjavo s sadjem. recimo bučke in banana, čežana jabolčna pa krompir, al pa cvetača, korenje... pa nehej ji za en čas dajat kupljene zadeve
|
|
|
|
RE: problemi - noče zelenjave 24.10.2005 14:05:11
|
|
|
|
tanja75
|
Z našim so bile ravno takšne težave. Če je bilo sladko ni problema, zelenjava pa ni šla ne gor ne dol. Prvo žlico je pojedel, ker ni vedel, kaj je, za kaj več pa ni bilo šans. Probala sem tudi dodati od kisle do sladke smetane, margarino, olje, pa solit, ni pomagalo. Korenček poje samo skupaj z jabolkom. Jaz sem vztrajala, ampak ni pomagalo. Potem sem zelenjavo opustila za en teden in ponovno začela. Skuhala sem mineštrco in vso zelenjavo spasirala, to je jedel. Korenček zriban v goveji juhici tudi poje. Včeraj je pojedel zmečkan kuhan krompir z malo olja. Všeč mu je pašta z golažem, pa tudi z margarino. Tudi jaz svetujem, da sadne kašice pripraviš doma, ker so nekatere kupljene ful sladke. lp
|
|
|
|
RE: problemi - noče zelenjave 24.10.2005 15:02:11
|
|
|
|
ponosna
|
tudi jest ti svetujem, da ukineš za nekaj časa vso kupljeno in sladko hrano. Glede na to, da ste šele 5,5m in da žlico pozna, ne bi smel bit kasneje problem uvajanja. Čez kakšen teden pa poskusi čist znova. Pri nas smo - zmotno - začel s sladko kašico. Seveda je bla njami. Ko sem ugotovila, da je sladka, sem jo takoj ukinila in začela uvajat nesladko. Je trajal kakšen teden, pa je šlo. Tud zelenjava ni šla dol za noben denar, pa sem jo ukinila za 10 dni, zdej jo pa spet počasi ponujam. Jo pa vedno zmešam z mlekom, da je mal boljša, ker je naš tud ljubitelj mleka (sicer je dojen). Pa moram rečt, da nam gre kar lepo.
|
|
|
|
RE: problemi - noče zelenjave 24.10.2005 15:23:06
|
|
|
|
Marogica
|
Naš ta prvi ni maral kupljenih zelenjavnih kašič, ker sem mu vedno svoje delala. Pri ta drugem sem isto začela, pa jih ni maral, zato sem kupila kupljene zelenjavne kašice, ki jih je jedel brez problema. Nekje pri 8. mesecu pa sem mu zopet začela sama hrano pripravljat. Sedaj je vse-kupljeno in doma kuhano.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.