|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dieta 71. dan
17.10.2005 5:52:50   
Anonimen
Pa smo spet na beljakovinah. Kaj boste jedle? jaz sem samo enkrat v času diete jajca, pa ene dvakrat sir, drugače pa ponavadi vedno meso. Za danes pa še ne vem.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dieta 71. dan
17.10.2005 8:43:51   
Anonimen
Jaz bom meso. Imam že pečena svinjska rebra. Pa zeleno solato zraven, če se mi jo bo dalo narediti. Ej, za solato sem pa res lena ko ****s.
A veš da jaz zdaj kar malo pogoljufam včasih. Če imamo že ementalerja v hladilniku, pa če je beljakovinski dan, si ga pa res lahko malo privoščim. Tako da kakšno rezinico stisnem tu pa tam na tak dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2005 9:49:56   
Anonimen
Pa še kakšen predlog:

K: morski sadeži s solato

V: pol porcije kosila

Če pa vam morski sadeži ne odgovarjajo, pa si pripravite piščančjo obaro in kos kruha.

Pa dober tek! Tudi jaz še nimam pojma, kaj bom danes jedla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2005 10:15:24   
Anonimen
Mi imamo danes za kosilo segedin, tako da ga bom tudi jaz jedla. Jaz ponavadi na beljakovinski dan jem meso, jajca sem tudi samo ene dvakrat drugega pa ne. Se kar prileže meso, a ne??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2005 10:17:21   
Anonimen
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2005 11:54:10   
Tashaia
Evo mene back on diet.
Pojedla sem eno jabolko, za kosilo v službi sem si pa vzela en velik kos pečenega lososa. Zvečer pa verjetno skuto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2005 14:53:41   
Lianna
Ojla. Jst mam pa dons 1. vodni dan. No sej bo jutri boljš.

papa

(odgovor članu Tashaia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2005 15:08:54   
Anonimen
Lianna, super, da imaš danes vodni dan, ko je še luna zraven. To bodo kile kar letele dol!user posted image

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2005 19:41:09   
Lianna
Sm full jezna nase. Ker nism zdržala in sem jedla kosilouser posted image  Full me je glava začela bolet in ker sm vedla da me čaka vsaj 4h učenja danes, ker imam jutri kontrolko sm potem kr jedla kosilouser posted image

Mi je prov bad...še posebi k je luna zravnuser posted image  

Tko da bom mela jutri ter v petek vodni dan. Si full želim zgubit ta tedn -2kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2005 19:54:19   
Anonimen
No, jaz sem za kosilo pečena piščanjčja prsa, za večerjo pa kos sira, ker je piščanca tamauček pojedel. Pa mislim, da ne bo prehude panike.

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2005 20:30:35   
bobek05
Tudi jaz sem se danes opet malo bolj resno spravla zraven (po kravrnem tednu user posted image ) - Ok vsaj KG so stale na vagi kot pribite (sem si jih gor prišpičila na vago, da se ne morejo premaknit - tako kot ona v reklami user posted image ).. Evo, danes bila pridna.. Imela sem Š dan pa sem si naredla rižeka z grahecom, drugače pa za Z 1 slivo, ostalo pa voda, voda.. (še vedno pa pijem premalo vode - če pa pozabim user posted image ).. Jaz sem spomnim na vodo ob 20h, potem bi pa kar cel 1,5l v sebe vlila..user posted image

Moram pa priznat, da se mi je vmes ful luštala Milkina čokolada Noisete (pa nimam več M) user posted image - ampak sem vzdržala in zdaj sem ful vesela, ker lahko grem spat z mirno vestjo..

Mi je celo gratalo zjutraj malo (na hitro) potelovadit, potem pa je mali že navrl, pa ni blo več časa user posted image Smo bli pa na enem dolgem sprehodu v parku - to verjetno tudi nekaj šteje, a ne? user posted image Ful bi rada več migala, pa enostavno ne najdem časa - moj dan bi moral imet 48 ur user posted image Ja, ja, saj vem - kjer je volja, je način.. saj si bom že kaj zmislila..

Jutri pa OH.. verjetno moja klasika - testenine z gobovo omako (za OH imam vedno najmanj idej user posted image ), zvečer pa bom verjetno kakšni 2 tablici Milkine čokolade, ki se mi je danes tak luštala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2005 20:39:24   
Anonimen
Jaz sem za kosilo pečena rebra in zeleno solato, za večerjo pa sir (+ majoneza + olive), malo prejle pa še en mali kos dunajca. Malo mi popušča tole zadnje čase. Za jutri se mi sploh ne da nič pripravit. Potem bom spet basala vase vse kar mi bo vsej prestaradni pod roke prišlo. Sicer je to ponavadi tisto živilo, ki je dovoljeno, pa vendarle se ne držim več tako strogo obrokov. Kak grižljaj sem in tja vase vržem. Bom morala biti bolj pridna.
Ne vem, jutri bo najhitreje šlo potem s kakšnim rižem najbrž. Pa Tibor tudi riž je. Ja, kar to bom verjetno.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kako ste dojile?
endrina

sprva leže, potem sede (48%)

sprva sede, potem leže (11%)

samo leže (15%)

samo sede (17%)

nisem splpoh dojila (8%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!