|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča ovulacija
16.10.2005 16:27:56   
buča
Sem že stara mačkauser posted image ,pa sem imela že milijon ovulacij najbrž,vedno me je med ovulacijo bolel križ in me je špikalo v jajčnikih.Zadnjih par ovulacij pa je groza.Imam prav menstruacijske krče in to močne,danes ponoči sem se zbudila,da sem vzuela lekadol,potem je bilo bolje.Zanima me,a ima še katera take ovulacije ali kaj bi to lahko drugega bilo?Vedno me v času ovulacije tko zvije(zdaj ene 4-5 mesecev)..drugače pa med M nimam krčevuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča ovulacija
16.10.2005 19:07:08   
Anonimen
Sva že dve, jaz mam vsak ciklus boleče ovulacije, poleg tega pa še ciste na jajčniku. Drgac pa mislim, da se teh težav še najbolj rešim s tisto telovadbo.Deluje!!! 

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2005 0:39:37   
KODA
Smo že tri.Mene tako zavije,da se moram filati s nalgesini,ker mi edino te pomagajo.Imam že dva poroda za sabo,ampak to se mi dogaja po tadrugem porodu,prej pa nikoli nisem imela bolečin.Pri meni je podobno kot zvijanje pri menstr.Vedno pa na levi strani potrebušja.Traja pa različno.(uro,dve tri,lahko tudi samo nekaj minut).Ne vem zakaj se to zdaj dogaja?Zakaj pride do takih bolečin?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2005 7:43:48   
malicki
Jaz sem ta mesec tudi imela zelo bolečo ovulacijo, ponoci so me prebudili krci, prav zvijalo me je, cel naslednji dan do vecera me je še spredaj vse bolelo. Me je kar strah postalo da je kaj narobe.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2005 7:45:44   
buča
ja jest upam,da je vse ok...ne vem...moja kolegica tud toži,da je po porodu hujše...sam...toj pa že grozno.!user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!