|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ
16.10.2005 16:16:42   
Anonimen
živjo punce oziroma mamiceuser posted image

prosim če mi lahko svetujete s čim naj si  mažem trebuh, noge ter boke. moram povedati da me tudi zelo srbi trebuh. kdaj naj se začnem ali sem že zamudila z mazanjem. ali vsi dobimo strije!!

hvala za nasvetuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ
16.10.2005 16:20:50   
N&N&D
Če še nimaš strij mislim, da ni prepozno. Jaz sem imela kremo od Afrodite in po trebuhu in bokih, kjer sem se mazala nisem dobila strij user posted image , dobila pa sem jih po prsih in zadnjici user posted image , ker mi ni padlo na pamet, da se mažem tudi tam. Čeprav jih veliko pravi, da kreme nimajo učinka in tudi sama nisem verjela dokler nisem videla rezultata.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2005 17:02:15   
Anonimen
Ni toliko pomembno s katero kremo si mažeš trebuh in prsi, da bi preprečila strije. Važno je le to, da je koža vedno rahlo "vlažna" oz., da tam, kjer se najbolj razteguje ni suha.

Jaz se namažem po vsakem tuširanju. Bradavice in prsi najprej zmasiram z oljem od niveje, nato pa še prsi in trebuh namažem malo na debelejše s kremo Loreal (Nutrilift) za suho kožo, ki sem jo uporabljala že pred nosečnostjo. Bradavice raje ne maži izdatno s kremo, ker če imaš tam kremo na debelo namazano se ti lahko vnamejo, saj je debeli sloj kreme, ki se ne vpije, pravo gojišče za bakterije.

Torej, da boš brez strij ti ni potrebno odšteti dosti denarja. Samo masiraj in maži s čimer koli. Jaz sem v 9. mesecu in ni sledi od strij. Veliko uspeha tudi tebi in ....NIKOLI NI PREPOZNO!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2005 19:53:35   
bobek05
Jaz vam nočem vzet volje, ampak jaz sem bila UBER debela v nosečnosti - moj trebuh je bil tako velik, da so bili VSI ziher da bosta dva user posted image in v celi nosečnosti nobene strije (dobila sem ene 3 mičkene na riti v 9.mesecu), po porodu pa katastrofa!!!!! user posted image strija, na striji (po trebuhu, riti, bedrih...) user posted image   - največja fora pa je, da sem imela carskega user posted image

P.S.: drugače pa sem se mazala celo nosečnost (samo sem že pozabla kak se kremi reče, mislim, da je stala okrog 500 sit v Sparu  - takšne oranžne barve).. Mogoče je bilo krivo to, da se po nosečnosti nisem začela takoj dalje mazat, ampak nimaš preveč volje, ko te pa spodaj od šivov boli vsak milimeter kože.. user posted image

Punce, mazat tudi po porodu!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2005 13:25:12   
Galja
Jaz pa sem v DM kupila olivno olje (1900 sit) in ga pridno uporabljam vsak dan od 20. tedna dalje; do sedaj še nimam nobene strije(26. teden). Mažem pa se tudi s kremo Dove. Konec leta vam sporočim, če sem pridelala kakšno strijo. Jaz upam, da nobene ali pa čim manj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2005 21:31:10   
elze
Vse je odvisno od proznosti koze. Sem ze prej imela strije ki sem jih dobila se v puberteti, pa tudi pozneje ker sem zmeraj imela tezave s tezo. No teh starih se pac nisem znebila sem pa mislila da ce se bom zdaj v nosecnosti redno mazala - bom preprecila nove. Sem v 16 tednu in se od 10ega tedna ali celo se prej, mazem 2x dnevno, sem si kupila najdraza olja ki sem jih najdla v DMu (Weledino pa Aventovo).  Ze v 14 tednu sem dobila par novih strij na bedru in na prsih. Zal user posted image
Ne vem kako bo slo naprej, se naprej se pridno mazem in pazim da je koza vlazna, samo izgleda da ne pomoga (oziroma kaj pa vem kako bi sele bilo ce se ne bi mazala)...

(odgovor članu Galja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......