Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zbadanje v spodnjem delu trebuha 16.10.2005 15:17:09
|
|
|
|
lenika
|
Temperatura se v nosečnosti nekoliko zviša. Kar se tiče špikanja v spodnjem delu trebuha se moraš kar navadit, ker to špikanje bo sedaj v nosečnosti pogosto. To ni nič narobe, razen, če bi bile bolečine hude ali, če bi krvavela, potem moraš pa nemudoma na urgenco. Dobrodošla v klubu nosečk, želim ti čim manj skrbi in čim lepšo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Zbadanje v spodnjem delu trebuha 16.10.2005 16:23:42
|
|
|
|
PUPA2
|
Lenika hvala. Si me kar malo potolažila. Seveda pa bom jutri klicala mojega ginekologa in se naročila za pregled.
|
|
|
|
RE: Zbadanje v spodnjem delu trebuha 17.10.2005 7:49:11
|
|
|
|
MATEJA
|
Pozdravljena PUPA2, tudi jaz sem nova , sicer mi M zamuja šele dva dni, pa vendar upam, da bo vse o.k..Test sem naredila v soboto (ta dan bi morala dobit M) in je bilo (ta druga črtica je bila slabša, kar je normalno za tako zgodnji test)!Znakov čisto nobenih, razen, da tudi mene občasno boli v trebuhu, še posebej zjutraj.Želim ti lepo nosečnost in srečno na novi strani knjige življenja.LP!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?