Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 16.10.2005 9:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
pa si naredila kakšne test? Kakšen je okus po foliji pa ne vem, pri nas je ne jemo niti ne ližemo
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 16.10.2005 9:20:56
|
|
|
|
mammy26
|
Možno je vse. Izvedela boš kmalu v kolikor ti bo izostala M. Sicer nisem imela problemov z zanositvijo, sem pa te tvoje znake močno občutla v tretji nosečnosti. Držim pesti, da vama je ratalo.
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 16.10.2005 10:49:55
|
|
|
|
macka27
|
nisem probala še nobenega testa ker imam M za dobiti šele 22.10.!!! Za tesest se mi zdi še prezodaj ker imam do M še en teden, tko da ne vrjamem da bi že kaj pokazalo!!!! Nevem kaj se pa vam zdi punce!!!! Za teste sem zapravila že malo morja denarja, tko da se mi zdej ful škoda denarja zdi!!!!!! Okus po foliji, npr: recimo tko k da bi čokolado jedla pa da bi dobila en košček folije v usta,... Joj upam da je uspelo!!!!!!
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 16.10.2005 11:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, saj se hecam. Jaz sem tudi imela tisti kovinski okus v ustih, vem kako izgleda ja, ne bo druge kot počakat, pa bomo vidl, alhko pa držim pesti. To je vse, kar lahko storim
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 16.10.2005 11:34:50
|
|
|
|
PiaM
|
Lahko so znaki za nosečnost, ampak za test je še absolutno prehitro. Jaz teh znakov nisem imela, kovinski okus imam šele zdaj včasih. Zdrži še vsaj 1 teden do testa. Dosti sreče!
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 16.10.2005 13:16:40
|
|
|
|
Katjusa
|
Zivjo! Vem kako ti je sama sma se trudla mal vec k dve leti in ko zdej tko razmisljam se mi to ne zdi vec veliko prej je blo pa nemogoce za vzdrzat vsak mesec cakas in cakas in si ze cisto obupan... Znaki ki so "tipicni" za nosecnost te spremljajo vsak mesec in pol enkrat so tapravi tisti ki jih ni ustvarla psiha.... Tko da punca glavo gor zamoti se z branjem kaksne knjige cemerkoli in cas ti bo hitro minil in ko ti bo M zamujala bos vedla de je to to brez da bi se vprasala A je? preprosto bos vedla da je to to in test ti bo se samo potrdilo vsega tega! Ne obupaj prihaja cas tud zate! LP Katja
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 16.10.2005 16:06:17
|
|
|
|
Eviii
|
točno tako, kot so ti napisale ostale punce. ne delat panike. če bo, bo, če ne bo, boste pa nadaljevali in se trudli še malo. za test je pa res še prezgodaj. mislim, da pred petimi tedni niso zanesljivi. sej boš sama vedla, kdaj je to to. mi smo se trudli približno dva mesca preden nam je uspelo. dokaj kmalu. tudi sama sva pričakovala mogoče že v prvem poskusu uspeh. pa ni blo. in niti pri naslednji m ni blo nič novega. pol pa... smo se sprostili in v glavi imeli miljon stvari (sva se glih poročila) in mi ni na kraj pametu pršlo, da smo noseči. ko pa sm malo bolj pomislila (nekje en teden po izostanku m), mi je blo vsak dan bolj jasno, kaj se dogaja... pa srečno in navijamo za vas
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 17.10.2005 11:10:06
|
|
|
|
zaliga
|
Pozdravček! Vem, da se trudiš in si želiš, ampak še vsaj en teden počakaj z testom, da ne mečeš vstran denarja (tako kot so že rekle ostale). Meni je test pokazal pozitivno natanko 24 dan po ovulaciji, zato si izračunaj. Tudi midva sva se trudila več kot dve leti, zdaj nama je ratalo, a ni pravega veselja, saj imam strogo mirovanje in počivanje. Dokler nebo 3 mesece, sploh ne bom občutila tisto tapravo.... Upam, da bo pri tebi tudi , in vse o.k. Pa lepo se imej
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 17.10.2005 17:23:01
|
|
|
|
macka27
|
Ojla punce, Hvala za odgovore..... . Sam a veste da imam ta mesec ful filing da nama je ratalo , pa nevem zakaj! Me pa še vedno boli spodnji del trebuha, pa prsi,.....no tistega čudnega okusa pa nimam več!!!..... Hm hm! aja pa še to, pa ful se mi žile poznajo na prsih.....!!! Joj najrajši bi kr probala test, sam vem da je še prekmalu! Sem pa prebrala da je enim puncam tut že 5 dni pred M pokazal test!!!!
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 18.10.2005 12:09:37
|
|
|
|
mojamura
|
šemalo potrpi pa boš zvedela.Upam da bo . držim pesti
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 19.10.2005 20:17:58
|
|
|
|
macka27
|
No spet se jaz oglašam!! Punce hvala za lepe želje!!!!!! Joj, bejbe ko bi ve vedelo kako imam čuden okus v ustih -ja spet tista folija ja!!! Pa kar naenkrat se je spet pojavil ta čuden okus, pa nekam čudno se mi vrti tko nekak čist na drobno!!!! Joj jes resnično upam da se je kaj prijelo, ker sva bila ta mesec posebej pridna in sva 100 na uro,tko da......! A se je kateri punci zgodilo to da je imela ful okus po foliji ali pa po kovini, potem pa je izvedela da je nosečka !!!!!!
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 21.10.2005 12:06:00
|
|
|
|
catka
|
Lp! Upam, da bo gratal, jaz tudi čakam ta mesec na rezultate. Okus po foliji pa je tipičen znak za nosečnost. Tudi sama sem ga imela v prvi nosečnosti. V primeru, da pa spet ne bo nič (bog ne daj) pa se zmeni z gin. za razpihovanje jajcevodov, kar je tudi možno, da ne moreš tako dolgo zanositi. Meni osebno je dve leti že zelo dolgo. Za umetno oploditev se prijavljajo že pari, ki ne zanosijo 6 mesecev.
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 21.10.2005 12:12:23
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Mislim, da te bo šele test rešil negotovosti!!! Zdrži do takrat...
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 21.10.2005 12:18:34
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest bi na tvojem mestu naredila test, sej do nepričakovane M imaš itak samo še en dan.....čeprov jest mislim, da je to to, ker tudi pri meni so bile take kratke vrtglavice Držim pesti, da je to to in da boš srečka
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 21.10.2005 12:28:57
|
|
|
|
MarijaPo
|
Oho! Mogoce pa res nekaj bo. :) Jaz sem sicer zanosila iz prve (samo en ciklus sva probavala, pa sem ze zanosila), tako da ne vem koliko se da vplivat s psiho na nosecniske znake. Probaj cim manj mislit na to, da ne bos potem razocarana, ce vama slucajno ni ratalo. Enkrat bo tud ali . :) Srecno!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2005 14:25:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 21.10.2005 15:27:59
|
|
|
|
macka27
|
Ojla punce! Hvala vam za lepe želje in spodbudne besede! Moram vam pa še povedati da sem včeraj zjutraj delala BC mini test, in se je narisala kontrolna črta in še ena slabo vidna črtica čisto zraven! Ampak črtica je!!!! Sam sta pa ti dve črti kar dosti skupaj, tako da sploh nevem pri čem sem sedaj! Kaj pravte!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2005 15:30:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 21.10.2005 15:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so kar solze prišle na oči, ko sem prebrala tvoje sporočilo. Pa kurjo kožo sem dobila, ker je med nami nova srečka nosečka. Pri meni je bilo isto, tudi sama nisem bila sigurna, če sem noseča ali ne, ker je tako slabo kazalo na CB. Ampak kazalo je... in zdaj moje dete sedi pod računalniško mizo ter "bere" prospekte. Naj bom prva, ki ti čestitam!!!
|
|
|
|
RE: Punce pomagajte prosim,.... 21.10.2005 15:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No, al pa druga...
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......