|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jebelacesta te plenice
16.10.2005 12:00:15   
SaaS
Jaz že dolgo uporabljam babylove in sem zelo zadovoljne. Ne premočjo, ne tiščijo.. Sam zadnji pakett, ki sem ga kupila teden ali dva nazaj, je res drugačen. Takoj sem opazila, da so plenice drugačne, zdaj pa berem tukaj, da je očitno res nekaj na tem. Sicer nisem opazila, da bi kaj bolj premočile, ampak na otip se mi zdijo trše in predvsem tanjše.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.10.2005 12:18:52   
san
pampers sensitive so res zakonuser posted image user posted image user posted image
dobijo se pa res samo v dm, pa se to samo tamali paketekuser posted image
mi smo sprobali ogromno plenic, od babylova, pa ostale pamperske, pa huggies in lumpi, pa se in se , ampak so pampers sensitive edine ki niso premocile, nikoli ni bil moker v njih in rita v njih ni nikoli vnetauser posted image
edino teh hoferjevih pa se nismo imeli, tako da ne bi vedla.

lp s

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.10.2005 22:16:58   
violinski
Po mojem je v mercatorju kupila Active Baby. Ki pa z Active Fit niso primerljive.
Jaz sem Active Fit kupila včeraj v Mullerju in jih je še kar nekaj bilo. Kje jih je pa zmanjkalo?

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.10.2005 7:28:35   
dory
se strinjam...active baby je v mercatorju...ja u kranju je zmanjkal fitk, pa smo takoj strica angaziral,da je iz lj prinesel zalogo :)user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.10.2005 7:32:00   
ZARA
No vidš, sej gre če hočeš...user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.10.2005 8:51:08   
BARBARA R.
IZVIRMoNO SPOROČILO: Barči78

Meni so ble skoz Babylove najboljše plenice. Od 4 - 9 kg so ji premajhne in smo kupili eno št. večje. Te pa jo okoli stegenčka ful vežejo in ima vse rdeče user posted image . Pa nima tolk ˝klobasic˝ po stegenčku. Res sem slabe volje, ker sem bila zelo zadovoljna z njimi. Tako fino se pripenajo, pa še na hrbtu imajo raztegljivo elastiko, da otročka res ne tiščijo v trebuščku.

Morda bi pa poskusila z hlačnimi plenicamo Babylove.

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.10.2005 8:57:02   
Anonimen
Ja, ja, Active Baby so, sem potem kmalu videla, da sem se zmotila, ker meni je to vse eno in isto. Pri nas so vse dobre. Nobena še nikoli ni prepustila. Od Pampersk, mislim. Če sem kdaj kupila kakšne druge, sem pa vedno klela, to je res.

(odgovor članu BARBARA R.)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
17.10.2005 12:51:04   
dory
sej mam tud hlacne od pampers...pa mi niso prakticne..ker morm tamalga previjat v leze, ce bi ga v stoje mi takoj uide...in te hlacne plenice,ko se tamal pokaka vleci pol dol...eh..niso prakticne...tko da jih prerezem ob strani,da jih normalno dol dobim,brez da bi popacala tamalga po celih nogah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.10.2005 12:54:54   
žiža
jaz sem jih včeraj prvič uporabila (tele hlačke) Je en velik drek. Se je pokakala in ji je zlezlo  do pol hrbta, potem pa še vse zmažeš ko dol vlečeš. user posted image  

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.10.2005 13:00:13   
Anonimen
Ko odstranjuješ pokakano pleničko (tisto na hlačke), ni treba ne rezat ne vlečt čez noge. Se lepo raztrga o krajeh, je tako narejena.

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
17.10.2005 13:06:51   
žiža
vau, to pa nisem odkrila
bomo sprobali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.10.2005 13:25:48   
dory
user posted image  no vids...na to pa sploh nismo pomislil user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.10.2005 17:29:32   
polona2
Ja, saj piše na pleničkah, pri Babydream hlačkah je še prav nazorno narisano.user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.10.2005 10:31:51   
tina*_*
Mi smo babylove od dm nazaj nesli, ker niso za nikamor več zdej imamo pa active baby pa mu ob straneh pride skoziuser posted image . Dm na Litostrojski mi je rekel, da bodo zavrnili celo pošiljko.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.10.2005 12:28:45   
Hanna M.
Hojla, tudi mi že 16 M. uporabljamo dm-ove baby-love pleničke, sem bila z njimi ful zadovoljna. Ko sem šla  oktobra v nabavo za cel mesec, jih skoraj v nobenem dm-u nisem dobila več, so čakali že par tednov na novo pošiljko. In ko je nova pošiljka končno prišla, hitro kupim dva Jumbo paketa, kot ponavadi, vendar naletim na pravo razočaranje. Plenice v tem paketu so premočile že trikrat, prej nikoli, prav tako so mehkejše in tanjše od prejšnih. Sem že ugibala ali so spremenili material ali je samo zadnja pošilka prišla z napako,...
Skratka, 16 mesecev sem bila z baby love zelo zadovoljna, zdaj pa razmišljam o spremembi.
Hannauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina*_*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.10.2005 14:54:06   
Urška*
Meni je včeraj prodajalka v DM-u rekla, da je bila samo pošiljka taka! Tako da bojo to nazaj poslali,in čakali na novo, ne ve pa kdaj bo prišla ta nova pošiljka s "starimi" plenicami! Aja, pa baje je to samo v jumbo paketih, v ostalih so "normalne" plenice!
Lahko pa tudi  nazaj nesete, pa vam vrnejo denar.

pa pa

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.10.2005 21:41:00   
Suzi*
Tudi jaz sem danes nesla nazaj Babylove plenice, dva paketa. user posted image  Res je baje ena pošiljka nekih čudnih prišla, ampak tudi nova pošiljka, ki so jo prejeli včeraj, je bila škart roba. Plenice so po moje čist drugačne kot prej, tista "vata" med nogami se pa, ko je polulana, čist v neke kosme stlači. user posted image user posted image  Katastrofa. Prej sem bila pa takooooo zadovoljna z njimi.
Danes sem tako vzela kar paket Pampers sensitive, pa so ful mehke in ful raztegljive in super. user posted image  Potem bom pa nekaj časa verjetno kar na Libero šla, dokler se Babylove spet ne popravijo nazaj, če se bodo. user posted image

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.10.2005 22:58:26   
bobek05
Evo, zdaj imam pa jaz eno vprašanje... nisem hotla bit butasta in brezveze teme gor odpirat pa sem raje vse to lepo prebrala in nato ukrepala, pa nič haska..

malemu že par noči uide user posted image pojma nimam od kod zdaj to.. od rojstva dalje uporabljam Pamperske (ki jih kupujem v Avstriji ali v Mullerju) in nikoli ni bilo problema, zdaj imam še ravno eno par Pampersk št. 3, nabavla pa sem že št.4 (ta vijolčne) in mi premoči št. 3, mu dam št. 4 (smo spet mokri), pa kupim Pampers Sensitive, ker jih vse hvalijo in baje še extra zaščitijo, da ne gre mimo in zjutraj spet vse mokro user posted image (mu uide od zadaj na hrbtu in ne ob strani).. Zakaj??

Saj vem, da ene hvalite to ene ono, pa zdaj ne vem kaj nabavit.. Babylove je zadnje čase na črni listi, ene niso preveč navdušene nad Fixies, ... kaj mi svetujete??

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.10.2005 23:14:19   
mana7
tudi sama sem natančno prebrala vse na temo teh plenic in ugotovila, da na tem svetu žal ni vse odvisno od plenic, ampak tudi od tega kako otročiček lula.tudi moji malčici je od dvehin pol mesecev premočilo vse.preizkusili smo vse kar obstaja od plenic in zagotovo ti lahko odgovorim iz svoje izkušnje, da so bile pri nas še najbolj učinkovite babylove pleničke, pa če so še tako na črni listi.poleg vsega pa imajo tudi ceno še dokaj normalno.vsak ima drugačno mnenje, ampak poskusit se pa vseeno splača!

Nočko!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.10.2005 23:35:06   
Meceno
Jaz podarim te babylove 4 - 9kg, ker jih bom drugače vrgla, sem jih včeraj kupila in tamali neustrezajo. Ima občutljivo ritko, tako da bodo ostale Pampers Sensitive ali active baby, čeprav kadar se pokaka pride malo ven, ampak bo že, če pomislim kako so včasih imeli samo bombažne in ne pralnih stojem mi postane slabo

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.