|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lasersko odstranjevanje dioptrije
15.10.2005 11:11:54   
pina colada
Odločam se za ta poseg, pa me zanima, če je tle katera, ki je že imela tako operacijo...kje, za kakšno vrsto laser. operacije ste se odločili, kolikšna je bila cena in kako je sedaj po posegu?!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lasersko odstranjevanje dioptrije
15.10.2005 16:03:22   
nanica
Živjo, moj mož jo je imel pred desetimi leti v Žalcu,
najprej eno oko, drug dan pa še drugo.
Svetovali so mu sončna očala ob močni svetlobi,
drugače pa nič posebnega. Vse je ok, plačal pa
recimo 500.000 za obe očesi (preračunano v zdajšnji tečaj).
Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

nanica

(odgovor članu pina colada)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2005 19:01:06   
mamči
Tudi sama se že dalj časa odločam za ta poseg, pa nekak nimam jajuser posted image . Saj pri denarju bi se dalo še nekak stisnit, samo mene je fuuuul strah. Vem da poseg ne boli, je pa bojda precej neprijeten in ko čujem izraz "neprijetno" me je skor malo bolj panika, kot če bi rekli "malo boli".
Od vsega pa mi je najhujše, da bi mi skoz bleščalo, predvsem  ponoči pri vožnji z avtom se to bojda lahko tgodi, pa nekakšen sij okrog predmetov je baje možno, da se prikazuje.
A mi lako poveš, če je kaj takšnega opazil tvoj mož in če je kako dolgo je trajalo?
Pa če mi lahko zaupa, kakšna je razlika v vidu (ponoči, pa sama ostrina) prej ko je bil očalonosec pa potem, ko je dal skoz ta poseg? In če je to-to, če si je on to tak predstavljal?
Hvala.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2005 19:07:03   
dory
Jaz se resno odlocam o tem posegu, saj se mi dioptrija visa iz leto v leto...razen v nosecnosti je ostala taka kot prej user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2005 19:27:33   
mamči
Ja sam dioptrija mora bit nekaj let   konstantna !!! Šele takrat si primern kandidat, drugače je brezveze, ker ti bo pol šlo samo navzdol.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2005 20:12:06   
anitaz
Tudi jaz razmišljam o tem,ampak ne zberem dovolj poguma.user posted image  Tako kot mamči,me je strah "neprijetnega" občutka v očesu user posted image  Saj denar bi že nekako zbrali,ampak kaj ko se ne upam odločit. user posted image  

nanica-a lahko kaj več poveš o operaciji?Ima mož kakšne "posledice" danes,glede na to,da je že kar nekaj časa od tega?Je kaj drugače kot prej?Mislm na to,če je res,da ga zelooo moti svetloba...karkoli no. Bi bila dobrodošla kakršnakoli beseda o tem..user posted image  

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2005 8:41:08   
tascha
Jaz sem bila na tej operaciji 5 let nazaj v Žalcu. Moram rečt, da mi do sedaj niti enkrat ni bilo žal, tako je fajn, da spet vidiš vse brez očal ali leč!user posted image Denarja je bilo takrat 500.000 SIT skupaj za obe očesi in to res lahko požalvaš, saj če pomisliš, koliko stanejo očala, leče, tekočine za leče, da ne omenim vnetij oči zaradi nošenja leč....user posted image Kar naenkrat sem vidla v vodi, očala se niso rosila, ko stopiš iz mrzlega v topel prostor...user posted image Še to moram rečt, da sem imela prej -5,5 in -7,5, potem pa mi je pustil 0,5 dioptrije, ker je rekel, da se to izravna z leti in z vidom na blizu. Sedaj sem rodila in se mi ni dioptrija spremenila, vsaj ne opazim!user posted image

Moram rečt, da sem tudi jaz cvikala pred posegom in če ne bi šla moja teta nekaj mesecev prej na to, bi verjetno še vedno iskala koga, da mi v živo pove kako to zgleda. Ni pa nič hudega (vsaj zdej lahko tako rečemuser posted image ). Prideš tja, te naštimajo, nakapajo kaplice v oči, se uležeš, glavo ti nekako fiksirajo, da ne premikaš oči in že vidiš samo svetlobo - laser. Mene je teta že prej opozorila, da pri žganju začne malo smrdet, ker pač z laserjem kuri oz. ravna roženico, čutiš pa ničuser posted image , potem pa kar naenkrat vidiš vsaj bolje kot prej brez očal. In takoj nato še drugo oko in greš domov, pa že lahko bereš avtomobilske tablice pred tabo. Ful kul občutek!!user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2005 8:43:56   
tascha
Aja še to. 6 ur po oeraciji imaš v očesih občutek, kot da imaš trepalnico notr. Ne smeš pa mencat!!! Ta čas probaš prespat ali vsaj preležat, potem pa bolečina mine in vidiš!!! Pa še potem prb. 14 dni ne beri, ne glej TV in računalnika, se splača odpovet temu in je potem vse OK. user posted image

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2005 11:54:57   
dory
kako nekaj let konstantna dioptrija...ce bo slo pr men tko naprej bom mela -20..a to pomen,da se zmer ne bom mogla it? kr neki user posted image

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2005 19:59:53   
tascha
Najbolj da se naročiš na pregled, pa ti bo zdravnik povedal, kako je to z višanjem dioptrije. Mogoče imaš pa nepravilno izračunano dioptrijo, cilinder?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2005 23:38:41   
mamči
 Mislim, da bom šla na pregled in se odločila. ampak zdaj še dojim, pa bom počakala.....
Uresničila bi mi se veeeeeeeeeeelika želja, največja- ker zdrave otroke zaenkrat že imam user posted image

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?