Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: umivanje tam spodaj med nosečnostjo 13.10.2005 23:01:01
|
|
|
|
Magi*
|
ne vem, če ravno dobro razumem tvoje vprašanje. v čem pa je problem? saj se lahko čisto enako umivaš kot prej, ali ne? pod tuš skočiš ali pa se na bide vsedeš (malo težje, gre pa le). meni ni bil problem, pa sem imela na koncu celih 120cm čez trebuh (štartala sem s 67cm tako, da nisem bila glih navajena na tovor;)).
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2005 23:16:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: umivanje tam spodaj med nosečnostjo 14.10.2005 7:54:02
|
|
|
|
nosečkica
|
ja glih ne vidim čez pa nimam občutka pa tak nevem povedat
|
|
|
|
RE: umivanje tam spodaj med nosečnostjo 14.10.2005 9:34:56
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Jaz sem se isto kot prej. Sej sem bila vendar pod tušem. Sem se pa nehala z milom, ker je bilo preagresivno. Sedaj pa isto, le v lekarno moram skočit po vaginalete z mlečno kislino, ker kljub temu da sem na začetku, me že malo dajejo težave. Trebuh se mi že pozna kaj šele bo?V prvi nosečnosti, še v 5.mesecu eni niso vedeli da sem , zgaga me že peče... Pa sej bo čez minilo, a ne?
|
|
|
|
RE: umivanje tam spodaj med nosečnostjo 15.10.2005 23:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se umivam enako kot pred nosečnostjo - z intimnim milom, 1x na dan, po potrebi 2x. Trebuh mi pa ne dela težav, ker se nikoli nisem gledala tja spodaj, kako je umito in se tudi zdaj ne. Saj čutiš pod prsti, da si se temeljito umila, saj veš, kako se umiti, da je čisto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?