Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nastavki in čas dojenja 13.10.2005 18:44:32
|
|
|
|
SashaB
|
Jaz ga že od začetka dojim kadarkoli je hotel ter kolikor časa je hotel. Vedno po občutku. Ko se mi je zdelo da se obrača stran ter da ne priteče več (lahko tudi vmes poskusiš stisniti ob bradavici in boš videla če še kaj priteče) in ko je bila bolj prazna sva zamenjala. Ampak sva se pa hitro začela dojiti le na eni strani. Pa vedno po občutku. Lahko pa pikca poskušaš odstaviti pa boš videla kako bo reagiral (ali hoče še jesti ali se zaigra). Z uro si potem samo obremenjen in napet. Glede nastavkov pa žal ne vem. Ampak če imaš ploske bradavice potem brez verjtno ne bo šlo ... Ne vem, ugibam.
|
|
|
|
RE: nastavki in čas dojenja 14.10.2005 11:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
1. Jaz Gašperja dojim kadar želi in kakor dolgo želi. Kdaj se celo zgodi, da se crklja tudi več kot pol ure. Pa se ne sekiram, ampak ga pustim. Sicer ni to zdej vsak dan...kdaj pa kdaj. Nočno dojenje imava brzinsko, ker imam takrat tud največ mleka, in traja po 10min na vsaki dojki. No, čez dan sva pa tja do 20min na vsaki. Ne vem, po občutku. Sicer boš tako videla, ko bo prazna dojka in se bo začel matrat, se bo tko al tko pritoževal in ga pač prestavi. 2. Midva se dojiva že 3,5 meseca z nastavki. Se pravi od začetka. Sem imela tko uničene bradavice, da ni bilo za zdržat. Pa smo pač na nastavki. Sva se nekaj odvajala, pa malček ni znal pravilno prijet bradavice in se mi mleko ni delalo. Bodi potrpežljiva pri odstavljanju. To zna bit za dojenčka kar mal šok. Pojdi postopoma. Sicer pa...jaz pravim, bolje z nastavki, kot pa sploh ne Evo, še en link, kjer si lahko vse prebereš: http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=7671&t=7671#reply_7671
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?