|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Wa - Re izvid
12.10.2005 21:18:47   
Anonimen
Lep pozdrav vsem user posted image !

Slišala sem, da moraš ob prihodu v porodnišnico oz. v sprejemno dati ta izvid. In me zanima, če katera ve kako se to praviloma imenuje in kdaj ste vi ta izvid dobile. Kaj jaz sem v 30 tednu, pa sem prvič slišala, da bi morala imeti ta izvid. Kdaj se to sploh dela? A takrat ko greš dati kri? Ali kdaj?

Lepo prosim za vašo pomoč!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Wa - Re izvid
12.10.2005 21:37:11   
taška30
Če se ne motim (pa mislim, da se ne) je to izvid za sifilis. Ta test so ti itak naredili, ko si prvič dala kri. Tudi nam so v materinski šoli rekli, da rabimo originalen izvid, ampak moja G je rekla, da ga ne da in da itak rezultat testa piše v materinski knjižici.
No, pa v porodnišnici niso zato nič komplicirali (tudi omenili niso - v Lj)
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2005 21:49:18   
Anonimen
Oj!

Glih danes smo meli predavanje v Ljubljanski porodnišnici in so nam povedali, da zahtevajo original tega izvida.

A g. ti ga ni hotela dati? A pol pr tebi niso nič komliciral?

Tako so nam danes rekli, da moramo imeti to original? A jaz ga pa sploh še vidla nism tega izvida.

Hvala vsem za te odgovore!

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2005 7:48:22   
puncica
Prvič slišim da morš imet ta izvid s sabouser posted image pa noben ni od mene tega zahteval ko sem prvič rodila pred 16 mesci.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2005 8:16:44   
Teni_

Jaz sem obakrat dobila vse izvide od svoje ginekologinje - orginalne. Zdaj sem jih dobila v 33. tednu. Jih je leo dala v kuverto in povedala, da jih naj imam vedno s seboj in obvezno v porodnišnico. LP,Mojcauser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......