Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Par vprašanj! 12.10.2005 18:28:24
|
|
|
|
marjanaR
|
Pozdravljena! Če ste začeli s sadjem, potem lahko tudi z zelenjavo. Za začetek namesto sadja lahko daš korenček (jaz sem ji dala kuhanega), pa potem krompir, pa mladi grah, ohrovt ... Zmešaš z malo svojega ali adaptiranega mleka. Uvajaj počasi, tako kot sadje. Seveda dojenčku ponudi kakšen dan tudi sadje, potem izmenjavaj. Mi smo po kakem mesecu in pol začeli z uvajanjem drugega obroka. Tako smo jedli zjutraj sadje, za kosilo zelenjavo. Glede pijače - jaz sem ji ponudila vodo in čaj (nesladkan) v magičnem lončku. Poskusi, otrok bo pil, kolikor bo pač potreboval. Dojiš lahko še vseeno, sploh na začetku boš po uvajanju še za posladek ponudila zizo. Naša Kaja je stara 9 mesecev in se še vedno cca. 4-krat na dan dojiva. Super za obe. Pa veliko užitkov!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?