|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup avta.....nasvet
12.10.2005 10:46:56   
anadejka
O.K.zdej sva se midva z možekom odločila da zamenjava avto.Kupila bova enga rabljenga Ford Mondeo karavana.Že v četrtek si greva enga pogledat,pa bi vas prosila tiste ki že imate izkušnje,da mi povete na kaj morava bi t previdna.Sej moj mož se bolj spozna kot jaz in bolj ve kaj mora pogledat,pa vseeno še kakšna info.več ne škodi.Npr.km,letnik,znucani sedeži,ali je bil karamboliran,....
Torej na kaj morava bit previdna?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakup avta.....nasvet
12.10.2005 10:55:14   
baguSka
Najboljš je če mata sabo enga ličarja pa mehankarja. Onadva že vesta kaj pogledat. Če pa ne, pa vsaj barvotesterja, ki vama bo takoj pokazu, če je biu kje farban. Sicer pa če se tvoj spozna, bo takoj vidu, če je kej smeti vmes. Za km vprašanje če bosta kr tko na oko vidla, letnik itak v prometni piše, za sedeže pa volan bosta pa itak takoj vidla kok so ohranjeni. Lohk so en let stari pa je en pujst not sedel in se itak takoj znucajo, lohk so pa 10 let stari pa kot novi.. Pr rabljenmu avtu pač nikol ne veš, če nisi glih mehankar pa ličar, pa še to ni 100%.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2005 11:28:12   
muki1
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=642204&mpage=1
evo, če si slučajno spregledala, smo se že menile o avtih

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2005 11:54:56   
Maxica
http://www.amzs.si/?podrocje=278

Poglej, morda pride vama to prav.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2005 12:15:15   
anadejka
Muki sem mislila da tam teče debata kateri avto kupit,oz.ali so fordi o.k.
Mene to ne zanima,midva že veva kaj bova kupila.Zanima pa me na kaj morava biti pozorna pri nakupu - na napake.

Baguska user posted image  sej nisem mislila na znucane zice tako...veš učasih piše oz.trgovec trdi da ima avto samo 100.000 km prevoženih,ko pa pogledaš not,so pa zici zdrsani za 300.000.Učasih so barabe in premaknejo števc.Jaz ko pa sem bolj naivne sorte bi pa takoj verjela.
Zato vas prosim za pomoč,če so še kake fore.

Maxica hvala user posted image ,grem zdej gledat.

LP

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2005 12:21:28   
darja72
Tudi mi smo ga kupil, dve leti starega in je res ok avto. Samo res pazita na št km, sploh če je dizel (zaradi bosch pumpe).
lp

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2005 12:39:30   
anadejka
user posted image Hvala Darjauser posted image   kaj pa je to bosch pumpa?user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2005 12:39:55   
brbra
Ja kar nekaj je stvari- nisi pa napisala kaj kupujeta bencin ali diseluser posted image
Vsekakor poglejta :
Pedale oz. gumo na pedalih ta pride kar obrabljena pri enih 100-150k km.Sploh na robovih
<jermeni ti morajo biti menjani pri bencinarju na cca. 100k km pri dislu med 120-160k km.To je kar strošek okrog 100k sit.
<volanski obroč- če je zdrsan oz. drsi pomeni da ima avto okrog 150k km ali več sploh če je usnje- to mora kar lep čas zdržat in ostati grobo- problem so le razne svinjarije za   poliranje, ki usneje kao zaščitijo in ga veselo zravsajo. Tako da to je bolj relativno.
<Karoserijske stike okrog motorja- če so ti ponovno švasani, obrušeni, drugačne barve- je bil avto karoserijsko popravljen, kar pa sploh ne pomeni da je avto zato slab, če je delo dobro narejeno je bolje vzet tak avto, kot neko šminko je pod havbo katastrofa
<pri dislu obvezno še izpuh in to pri ohlajenem motorju

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2005 12:41:52   
baguSka
Ja sej glih zato sm ti napisala da ni vedno rečen, da so zici pokazatelj km.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2005 12:59:50   
anadejka
Ooo Brbrauser posted image user posted image user posted image točno to sem hotelauser posted image user posted image user posted image  full full full hvala!!!Bomo previdno vse to preveriliuser posted image user posted image

Baguska...ajauser posted image  sorry,ampak sigurno je razlika če se ti v avto usedeš 500x al pa 1500x.Po moje no,pa če si še tak pujs,ne morš tojk znucat zicev.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2005 13:01:39   
darja72
Bosch pumpa skrbi za dotok goriva v motor (to je tko laično) in če ne dela avto cuka ko pohodiš plin. Sicer pa je po moje prevrtene km težko oceniti, če nisi glih iz foha. Je pa trenutno cena telih avtov ugodna, nalednje leto pa bo mogoče še bolj, ker pride nov model ven. Drugače pa, če je z avtom vse ok, ga kar kupta. Res je v redu, vso kramo daš notr, pa še voziček povrhu. Midva sva edino preverila kdo je bil prvi lastnik. Da ni bila slučajno kakšna firmica, ki bi ga uporabljala kot službeni avto. No pa še prodajalec je bil možev kolega, tko, da se je v končni fazi splačal...
lp

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2005 13:16:00   
Anonimen
Pozdravljena.

Midva sva pred nekja leti kupila rabljen avto, in ker nisva imela s seboj pravega človeka, naju je pošteno na..... Kasneje nama je avtomehanik povedal, da je bil ta avto karamboliran (sprednja voznikova vrata so bile drugače zaprte kot sovoznikova, številka na steklih je bila drugačna...). Ko sva letos delala tehniški pregled sva imela nekaj težav, saj v homologaciji niso bile napisane tiste gume, ki sva jih imela gor. Te gume pa sva kupila skupaj z avtom, tako da sva morala delati še a-test za gume.

Priporočam vama, da s seboj vzameta kakšnega človeka, ki se na to spozna.

Želim vama, srečno vožnja.

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2005 13:17:22   
anadejka
Darja res hvala,vidiš na to pa tut pomislila nisem,se res splača preverit kdo je bil prejšnji lastnik,ker če je avto pisan na firmo,ziher niso nanj tako lepo merkali.
Čeprav je to tut mal težko no,ker poznam enega privatnika ki vsak avto napiše na ženo,kljub temu da se ona nikoli ne vsede vanj in ko ga prodaja reče da je ženin in pol vsak predvideva da je lepo ravnala in ga vzdrževala,v resnici pa ga je on vedno tiščal do konca.
Lepo da sta zadovoljnauser posted image .Tudi midva ga kupujeva zato,ker nam je vedno premalo placa v avtu ko kam gremo,pa čeprav še nimava dojenčka.Ampak ker ga načrtujeva bo nekega dne prostor še zeloo prav prišel.

Hvala in še veliko srečnih kilometrov z njim vam želimuser posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2005 13:23:46   
anadejka
Ojoj user posted image  Zasavka to pa res ni bilo lepo.Sem kr jezna na take ljudiuser posted image ki goljufajo poštene ljudi.Hvala ker si mi povedala in me mogoče rešila podobnih muk.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?