|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj obuti
12.10.2005 9:14:09   
tina*_*
Kaj obuti za ven 8 in pol mesečniku? Škorenjčke ali čeveljčke? V Cicibanu ali kje drugje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj obuti
12.10.2005 9:41:41   
rainbow
tina, to se tudi jaz sprašujem, tak da bova videle, kaj pravijo ženske.

vem, da taki topli, podloženi "čeveljci", za še nehodeče v cicibanu stanejo skoraj 9000. Sicer so res luštni in res topli, še razmišljam o nakupu;
morda ima ali je imela katera bolj poceni varianto.

lpuser posted image

(odgovor članu tina*_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2005 10:10:21   
miševi

Če še ne hodi in bi jih imela samo za takrat, ko greste ven, da mu bo toplo, poskusi npr. v La scarpi - so cenejši, pogosto tudi ortopedski. Če zaupaš v Cicibanovo kakovost pa počakaj na takrat, ko bo hodil. Ko naša punca še ni hodila, smo kupili (mi smo jim rekli) "kao čevlje" - da so samo zgledali kot čeveljci, niso pa bili usnjeni, pa  z ne vem kakšnim trdnim podplatom. Smo pa dali samo 2000 SIT.
Meni je fizioterapevtka pokazala ene čeveljce od njenega sina - mislim da od firme Naturino ali nekaj takega, ki naj bi bili full dobri. Je rekla, da če ima otrok nogice take, da bo čeveljček pošvedral, je vseeno ali zanj daš 10 ali pa 4 jurje. Zdej pa ne vem. Jaz sem se kljub temu odločila, da tiste čevlje, ki jih največ nosi, kupimo Cicibanove, ostale pa drugje - pogledam le, da so ortopedske in da niso preveč "plastik fantastik".

Upam, da sem kaj pomagala...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2005 10:13:24   
Anonimen
predvidevam, da otroci še ne hodijo. Če je tako, bi jaz kupila, sem prešnji dan videla v Turbo šusu ene take semiš copate podložene z enim materialom ala ovčka. No, nekaj podobnega, sem pa rekla, da škoda da tega niso prodajali takrat, ko je bil naš majhne, ker bi mu takoj kupila.  Ko pa bodo začeli hoditi, pa taprave čevlje itak.

(odgovor članu miševi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2005 10:13:42   
Anonimen
Poskusite kje dobiti kakšne mehke škorenjčke, najbolje podložene s krznom. Pa ne zdaj Cicibanove ali kakšne druge za take otroke, ki že hodijo. Čisto mehki morajo biti, brez gume na podplatu. Saj jih prodajajo v večini otroških trgovin. Še v Pikapolonici vem, da sem videla ene čeveljčke.

(odgovor članu miševi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2005 10:14:32   
Marogica
Jaz mojima obema nisem tako dolgo čevljev kupila, dokler nista znala hodit. Je samo matranje za starša in otroka, haska pa nobenega, razen, da lepo zgleda. Svojega otroka nimam za razstavo, ampak, da se udobno počuti. Ta večjemu sem dala pozimi volnene (iz prave volne) nogavičke, ki so zgledale kot zaštrikani čevlji, ta manjšemu pa bom to zimo enako naredila. Naj povem, da sem mu non-stop nogice kontrolirala in je imel VEDNO tople. To je moja izkušnja.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2005 10:53:22   
viv_
8 mesecev je star sedaj - verjetno je še pretoplo za kakšne škorenjčke, nekaj mehkega in toplega, tako kot so napisale, pa da zgleda kot čeveljci. Razen, če se že postavlja na nogice in dela korake? Potem pa verjetno kakšne cicibanove softyje.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2005 11:10:36   
Pinja
Jaz dam naši kar termo nogavičke z "bremzicami" ali pa copatke ki sem jih kupila v H&M-u (termo nogavička z podplatom iz semiša). Imam čeveljčke, ki niso podložene in ima not mrzle nogice user posted image  , tko da bom z nakupom "orng" čeveljčkov še kakšen mesec počakala.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2005 11:22:16   
Annny
Naša enoletnica že veselo hodi- zdaj ima dvoje podložene gležnjarčke Ciciban in Naturino, za hladnejše dni (zimo) smo pa nabavili Superfit gore-tex škorenjčke. Za po stanovanju ima Superfit copatke.
Mislim, da za otroke, ki še ne hodijo, ni tako pomembno, kakšne čeveljčke imajo..sploh če se vozijo v vozičku, je pomembno samo to, da so čevlji toplo podloženi, pa še kakšno dekico ali zimsko vrečo se da čez, pa je.

Lp

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2005 14:48:59   
tina*_*
Hvala vam za nasveteuser posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2005 15:15:36   
tina*_*
Kje pa ste nabavili Superfit obutev?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2005 22:26:22   
lucky 111
Mi smo jih našemu 9 mesečniku kupili danes v Baby centru. Ful luštne (zgledajo kot copatki) žametne, pa podložene (ful tople).
Cena je  pa 1900 sit.

lp

(odgovor članu tina*_*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2005 22:35:08   
andrejaz
Superfit obutev prodajajo v trgovinah Mass, v Cokli v Kranju,....

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu tina*_*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2005 22:37:58   
lucky 111
Sory, mi nismo kupili copatke Superfit. (da te ne bi zavedla, da jih prodajajo v BC). Niti ne vem od katere firme so.

(odgovor članu tina*_*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2006 20:12:53   
m_m
tina z zvezdicami
A imaš pajaca? Mi ga imamo in zraven so bili eni pajac čevlji, spodaj sam še obujem mehke copate za po hiši. Idealno za sprehode v vozičku.

(odgovor članu tina*_*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2006 22:46:22   
bobek05
ve se ubadate z vrsto obutve, jaz pa se ubadam z obutvijo sploh... user posted image user posted image user posted image   vse mu je že premalo in kamorkoli grem mi rečejo, da so večje št. pe samo za otroke, ki že hodijo... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image in kaj naj delamo vmes??? ga nosim zunaj v nogavicah?? user posted image pojma nimam kdaj bo shodil, ampak nekaj časa še ziher ne (ima 6,5 m)...

mož se mi pa samo smeji in v šali pravi, da sem si sama kriva, kaj pa imam tak velikega moža user posted image (ima 2m in št. čevljev 50 user posted image )

sem razmišljala, da bi dala kam, da mi naštrikajo, pa tega dandanes skoraj nihče več ne dela.. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.