|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oleovit kapljice
12.10.2005 6:45:41   
PBJ
Našemu smo do treh mesecev dajali kapljice D3 in jih je dobro prenašal. Na 3. posvetovalnici pa nam je predpisala AD3, ker vsebujejo tudi vitamin A in je rekla, da naj slednje zamenjamo za prve, saj je vitamin A zelo pomemben za oči, jaz pa samo dojim in ga je v materinem mleku manj. Adaptirana mleka imajo vitamin A dodan.
Včeraj sem mu jih že dala - ponoči pa jok, pravzaprav kričanje na uro in pol. Najprej sem mislila, da je posledica cepljenja, a se je videlo, da ga krči. Smo imeli prva dva meseca krče, ampak po današnji noči vidim, da so bili takrat občutno manjši.Malo pa mi je čudno, da bi ga tako pozno krčilo po teh kapljicah, ker sem mu jih dala zjutraj ob 9-ih.user posted image  Mi je zelo žal, da nisem s kapljicami počakala vsaj 48 ur po cepljenju..user posted image
Če bo v naslednjih dneh podobno stanje bi mu AD3 zamenjala za OLEOVIT, ki ga kupujete v Avstriji. Zanima me če le-ta vsebujejo oba vitamina D in A??

Hvala.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oleovit kapljice
12.10.2005 7:11:26   
Anonimen
Ne, ne vsebujejo vitamina A.  Ampak saj zdaj boš otroku že  počasi lahko začela dajati korenčkov sok, tam je ogromno vitamina A. Sicer je pa res čudno, da bi imel take krče po teh kapljicah šele ponoči, če si mu jih dala zjutraj. A se ti zdi prehudo, če bi še kakšen dan poskusila? Mogoče j bilo pa res kaj drugega narobe. Ker meni je patronažna naročila, naj mu dam kapljice dopoldne, da bo imel popoldne krče in ne zvečer. No, jaz mu jih potem itak nisem dala, teh AD3 mislim, sem dajala Oleovit. Ampak res pa nisem dojila.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2005 8:37:36   
mimica
PBJ vem kako je po teh kapljicah ! Mojemu sem dala eno kapljico ob treh popoldan, pa sse je jokal do enajstih zvečer. JAz ga tako bogega še nisem videla pa so ga tudi mučili krči ! Teh kapljic mu sedaj ne dajem, mu dajem D3 kapljice. Če mu misliš dajat kapljice AD 3 ti predlagam, da mu začni dajat postopoma. NAjprej eno kapljico, čez par dni drugo kapljico, da se želodček navadi. Ne vem, poskusi, mogoče ne bo tako hudo .

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2005 21:37:30   
PBJ
Hvala

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu mimica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?