|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po laparoskopiji.....
11.10.2005 14:17:14   
anja 26
Lep pozdravček vsem user posted image

že en lep cajt se nisem oglasila, (službi ful gužva) ampak prebirav pa vseemo.
Prejšni teden sem imela laparoskopijo in me zanima, če mi lahko poveste koliko časa ste še krvavele po tem posegu?
Jaz bi sicer morala dobiti M takoj po treh dneh po posegu in najbrž je tudi bila saj sem krvavela cca 7 dni. Preden sem šla na laparoskopijo so mi naredili UZ in videli en folikl 20 mm velik in nato rekli da najbrž bo M malo zamudila ta mesec čeprav se meni ne zdi da je.
Koliko mora biti velik folikl da iz njega kaj rata s pomočjo plavalčkov seveda?
 Koliko pa vas je po laparoskopiji zanosilo in ste zdajuser posted image user posted image ?

Mal se zakomplicirala,

najlepša hvala za vaše odgovore user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po laparoskopiji.....
12.10.2005 18:48:58   
agnes
Lahko samo delno odgovorim - jaz nisem po laparo nič krvavela, M pa sem dobila 14 dni po operaciji.
Zdaj so mimo že štirje meseci od takrat, pa šek kar čakamo, da bo kaj ratalo.

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?