|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Presredek
11.10.2005 11:46:21   
alijana
Pozdravljene vse tiste, ki že z mano vred odštevate dneve do PDP. Zaenkrat se počutim ful dobro in se že veselim mojega user posted image . Zanima me, če si mažete in utrjujete presredek. Uporabljate olivno ali mandljevo olje? V materinski šoli so sicer priporočali mazanje presredka od 35T dalje. Kaj pa vaše izkušnje, pripomore to k manjši možnosti epizotomije? Vsem želim lep danuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Presredek
11.10.2005 11:50:49   
mia-2
Hoj jest se nisem nč mazala pa me niso nič prerezal.Po  moje je to čist odvisno od tega kakšno kožo imaš in kako se ti otroček spušča dol.Moj se je spuščal lepo počasi in verjetno tudi zato ni blo treba rezat.Kolegica se je pa od 25 tedna skoz masirala pa so jo ful prerezali.Njena punčka je šla pa ful hitro navzdol.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 11:55:57   
tejča
Povem izkušnjo kolegice, ki se je pridno masirala, pri samem porodu pa je tudi babici omenila, da bi zelo rada, da je ne prerezal, če bo to seveda mogoče. vse je lepo steklo, dobila je sicer nekaj notranjih šivov, prav prerezana pa ni bila. Jaz mislim, da pomaga!! Maži si, škodovati ti tako ne more.

Lep in hiter porod ti želim!

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 11:59:20   
Anonimen
Jaz pa sem se ful trudila in masirala, pa sem bila potem raztrgana in še rezali so me zelo močno. Torej, moje mnenje je, da ne pomaga nič!

(odgovor članu tejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 13:28:56   
Urša
Jaz sem si ga v 1. nosečnosti, pa mi je babica rekla, da to nič ne nuca, da ni higienično in da se kakšnim vidi, da majo prov zatečenga in rdečga od "drgnenja". user posted image  Mene sicer niso šival, ampak ne verjamem, da bi k temu pripomogla masaža-pomoje bolj raztegljivost kože in pritisk otroka. Tokrat si ga ne masiram. Pomoje škodit ne more, sploh če se kdaj vplete partnerja zraven!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 14:00:51   
nuka
V prvi nosečnosti sem si ga masirala z mandljevim oljem vsak dan, pa sem bila kljub temu prerezana. V tej nosečnosti si ga ne bom, ker po mojem mnenju ne pomaga. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?