|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v svojo sobico?
11.10.2005 10:36:16   
mišek
Sva s fantom že mislila dati mojega sončkauser posted image ,  v svojo sobico, pa sva si premislila. Star je štiri mesece in se še enkrat ponoči dojimo. Sva sklenila da ga bova dala v svojo sobico, ko ne bo več rabil nočnega obroka, čeprav vem, da se motim, saj se ritem spanja spreminja in ko mu bodo začeli izraščati zobki (čeprav se že zdaj zelo slini in nosi vse v usta) bo po mojem bujenje ponoči pogosteje. Kdaj ste ve dale svoje sončkeuser posted image v svojo sobico in ali ste jih takrat še dojile?

Lep pozdrav vsem mamicam in njihovim sončkomuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v svojo sobico?
11.10.2005 10:46:15   
asso
Mi smo pri 10,5 mesecih.
Namen sem imela prej, ampak sem vedno govorila: "Jutri jo selimo...." in ta jutri se je vlekel tam nekje 4 mesece.
Jaz sem najprej tudi govorila, ko ne bo potrebovala več nočnega obroka... in ga potrebuje še sedaj. Zaradi moje komoditete je nisem prej selila.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 11:01:15   
sky
Prvo noč, ko smo bili doma (iz porodnišnice). Polno dojim, pa se zbuja 1x na noč (redko 2x, izjemoma je bilo 3x), se pa trenutno čez dan dojiva skoraj vsako urouser posted image . Drugače pa imam njena vrata čisto priprta, najina pa odprta. Ponoči jo dojim v njeni sobi. Včasih je to trajalo 1 ali 1,5 ure, sedaj pa 5, 10 minut.

BK.

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 11:21:27   
ursk@
Takoj ko nista več rabile nočnega obroka, pri petih mesecih. enostavno sta dobile dudo namesto stekleničke, zvečer pa rižolino pred spanjem in je šlo. Midva spiva bolje, prav tako pa pikici.
Kar naredi to. Boš videla, da se ti bo obrestovalo.

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 11:38:47   
Anonimen
Mi smo jo dali pri 5 mesecih in je spala še veliko bolje kot pa pri nama. Res pa je, da je od drugega meseca prespala noč.

(odgovor članu mišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 12:02:25   
SashaB
Lan je star 3,5 mesecev in ga sedaj selimo v njegovo sobico. user posted image  Prej se je tudi zbujal bolj pogosto. Še vedno se zbudi vsaj enkrat ponoči in nato okoli 8-ih zjutraj, a ga le zaradi svoje komoditete ne bova obdržala v svoji sobi. Ima pa sobo zelo blizu najine tako da je skoraj isto ali ga neseš v njegovo posteljico v najini sobi ali v njegovo sobo. Slišiva pa ga ob priprtih vratih prav tako dobro. Se mi zdi da jaz bolje spim in on tudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 14:10:36   
darja72
Tudi jaz bi ga dala v svojo sobo precej prej, če bi vedela, da so kasneje bistveno večje težave. Maj je šel tako v svojo sobo šele zdaj (1,5 l.) in je bilo kar težko ga pripraviti na to. Ampak je kljub vsemu uspelo.
lp

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 14:43:06   
Tiamo
Moja spi od prvega dne iz porodnišnice v svoji sobi. Res pa je , da je njena soba oddaljena od najine cca 5m in vrata imamo skoz odprta. Prvi mesec je jedla ponoči, zdaj pri dveh mesecih je nočni obrok izpustila in je prvo hranjenje od 6-7 zjutraj.

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 14:45:41   
Dejča
V svoji sobici spi že od prvega dne dalje in najbrž je tudi to razlog, da spi vso noč (že od treh tednov naprej). Ona ne sliši naju, ko se obračava ali pogovarjava, midva pa nje ne, če le malo pocmoka ali pojamra. Ko se zbudi, jo pa itak takoj slišim in grem k njej, da jo nahranim.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2005 14:54:21   
PiaM
Pri dobrih 2 letih, res pa je, da pred tem še ni imela sobice. Sedaj pri drugem pa še ne razmišljam kdaj, a verjetno, ko bo spal celo noč, brez obrokov, nič prej.  

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?