|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko slik imate..
10.10.2005 22:17:31   
Anonimen
.. od svojih user posted image ? Jaz jih imam do sedaj dva albuma( od tega jih je res veliko iz krsta in dopusta), pa mi vsi pravijo, da sem preveč obsedena s tem. Jaz jih imam svojih (ko sem bila še dojenečk)  full malo in sem se odločila, da jih bo user posted image  imela več- sploh sedaj ko je še majhna.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko slik imate..
10.10.2005 22:25:03   
usa
mi smo napolnili že kar nekaj albumov.sedaj ko pa imamo kamero ju pa tudi ogromno snemam.imela bosta zlo lepe spomine.user posted image LP

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 22:31:09   
KODA
Mi beležimo vse.Iz porodnišnice,prvih korakov,prve torte,spanja,igranja,dopustov ,krstov.Včasih so slike prav posrečene.Mi imamo slik ogromno,Ne daj se motiti.Ni lepšega občutka,kot takrat,ko je malo večji in skupaj gledata slike in skupaj obujate spomine.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 22:34:36   
total
Slik še in še preveč,ter DVD vsak mesec posebajuser posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2005 22:59:32   
jagoda
nešteto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2005 23:15:41   
dix
Naš starejši je imel do 3. meseca polne 3 albume (po 500 slik), sedaj pri 3 letih je polnih mislim da 8 albumov! Ati je bil pravi obsedenec za fotoaparatom.

Mlajši pa je pravi revček proti njemu, pri 1 letu jih nima niti 500.

To govorim vse samo za domače posnetke, kaj smo se hodili slikat k fotografu niti ne štejem več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 7:15:00   
Lunca1
kmalu bo poln tretji albumuser posted image , da ne omenjam vseh ostalih na računalniku.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 7:38:45   
polona2
Uf, nekaj tisoč na računalniku, za razvijanje sva postala zadnje čase nekam lena in jih kar nekaj čaka, da napolniva nov album.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 7:50:10   
Pupica
Cca.600 razvitih, poslikanih 15.000.(no ene 500 jih še manjka, pa ne bodimo malenkostni)user posted image user posted image user posted image
Kar povej vsem, ki mislijo da si obsedena s tem, da so/smo eni še boljuser posted image user posted image user posted image no čeprav za me to ni nobena obsedenostuser posted image Kdo pa ne slika rad svojega otroka???
Jaz imam pa to manijo še od tkrat, ko sem delala v foto studio. Prej sem imela pa same slikice od mojga user posted image user posted image user posted image S tem,da nisem mela digitalca. In sem nesla film 36 pos.razvit, gor pa 15 ali še manj dobrih slik, ker se je user posted image premaknil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2005 9:03:03   
PBJ
Še ni star 3 mesece in je že 300 razvitih, potem pa jih je še 3x toliko na cd-jihuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2005 9:10:39   
happy
joooj veliko! v albumu bolj malo, večino še na računalniku! jih bo treba še razvit ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2005 9:14:27   
Anonimen
Po moj vse pove podatek, da dam na par mesecev delat kakšnih 400 slik ...

(odgovor članu happy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2005 9:15:18   
Lana_s
Ogromno, ampak še nobene razviteuser posted image  Se vsak mesec spravljam, da bi jih razsortirala, potem pa začnem in bi kar vse nesla razvit. Tako potem spet pustim in še zdaj čakajouser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2005 9:20:25   
Grascakinja
Pa kaj koga briga, koliko slik imaš. In zakaj jih ne bi imela? Jaz sploh ne štejem, samo lepo mi jo je ovekovečit na slikicah, ker vem, da jih bomo pozneje še velikokrat gledali, pa tudi zanjo bodo dragocen spomin, ko odraste. Mater al ma folk pripombe, joj sem jezna, ker meni tudi podobne naprej mečejo. Zase naj se brigajo, bodo imeli do konca življenja dosti dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2005 10:54:10   
Anonimen
Približno 1700 slik, od tega sem jih dala razviti nekje 500. Pa je star šele 8 mesecev, kaj šele bo. Ja, pa s kamero snemamo že od rojstva vse obiske in posebne dogodke.

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2005 12:01:42   
kalbo
Zadnje štetje 2000. Mali je pa star 4 mesece. Od teh 2000 jih je šlo 300 v print!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2005 12:08:03   
SashaB
Ogromno!
Sicer večinoma na računalniku, navadnih slik bolj malo. Z digitalnimi se da nato več igrati. Jih pa kar sproti razvrščamo v mesečne mape, potem pa imamo eno "the best off.." in tam so tiste najboljše za hitro gledanje...
user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?