|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mogoče sem ...ne vem?
10.10.2005 10:51:56   
ana25
Ojla,

Jaz pa ne vem več pri čem sem in vas prosim za kakšen nasvet. Trudiva se že kar dobro leto in imam tudi PCO. Pred vsako m imam 5 dni rjav izcedek. Ta mesec pa mi M zamuja ža 10 dni in imam vseh teh 10 dni rjav izcedek, danes pa zgleda kot da je vsega konec - ni več izcedka.
Test je negativen, je pa res, da je bil odprt sem delal z Babychakom. Nima nobenih drugih znakov, razen zbadanja po jajčnikih, mal večkrat na WC...nič me ne boli in nič en tišči?

Kaj menite, ali katera nosečka tudi ni imela nobenih znakov?

Al lohka že jutri delam nov test?

Hvala vam,

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mogoče sem ...ne vem?
10.10.2005 12:01:28   
VITA74
Seveda poskusi test jutri, pa najbolje zjutraj ko je koncentracija največja, jaz bom držala pesti  za vaju da si...... user posted image

srečno!

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 12:19:10   
Azaleja
Ponovi test in želim ti, da bodo user posted image user posted image !!!

Lp, Azaleja

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 14:01:39   
ana25
O hvala vama za spodbudo,

Bom probala jutri s testom, pa sporočim.

Upam upam jojjjj, k bi vasj bilo..user posted image

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2005 14:25:55   
Anonimen
Ana25, ponovi test in srecno!!!! user posted image

(odgovor članu ana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2005 20:35:59   
Taja79
Ana, pozdravljena!!!

Tudi jaz močno stiskam pesti zate in komaj čakam, da nam javiš dobro novico!!! Naredi test zjutraj in nam čimprej javi!
Upam, da vama je le uspelo in da si postala srečka user posted image !!!

Še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 10:50:54   
ana25
ojla,

Žal je test še kar negativen..user posted image , zdej pa res nič več ne razumem....user posted image  Ker je bila moja zadnja m 1.9 in jih imam na največ 32 dni sedaj pa je že 41...

No sej bo že, bi bilo pa res lepo če bi bilauser posted image . Jutri bom kar mojo g poklicala, upam, da mi bo kaj spodbudnega povedala- najbrž bom mogla čakati...

Punce vam sporočim, ko kaj izvem...tale naša user posted image  je res čudna?

Za vse nas upam, da bomo čim prej user posted image  in bomo imele polno user posted image povsod okoli nas.

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 14:23:59   
Max-Mara
Evo, Ana, se ena podobna tebi!user posted image
Zadnja M 3.9., sicer ciklus nekje med 32 in 39 dnemi. Neurejen po prenehanju jemanja KT v juniju!
Danes je 39 dan, pa se vedno nic! user posted image
Test sem delal prejsnji teden (32 dan) pa je bil -, kar sem pricakovala, sam me je firbec matral, od takrat ga pa se nisem in sploh ne vem, ce ga bom, vsaj do konca tedna ne!
Simptomov nimam nobenih, le na case me kej fajn spikne v jajcnikih, predvsem na levi strani. Prsa popolnoma neboleca, aja pa bel tok je se kar pristoten!user posted image
Sicer se pa ne obremenjujem prevec, ker imam polno dela doma in v sluzbi in sploh nimam prevec casa razmisljat o user posted image !
Upam pa, da bova kmalu zagledale user posted image user posted image !
Lep pozdrav!

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2005 13:12:35   
ana25
Drage moje,

Moram vam sporočiti, da so bili vsi ti znaki lažni, saj se je danes po 12 dneh zamude le prikazalauser posted image .

No bomo pa drug mesec bolj user posted image .

Hvala vam vsem za podporo.

Ana

(odgovor članu Max-Mara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2005 13:14:27   
FRAČAFELA
Jaz sem se raje prepirčala z testom. Čeprav sem pri obeh user posted image nekako že prej vedela, da je to to.
Poizkusi še jutri z testom!

(odgovor članu ana25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.