|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povišan sladkor
10.10.2005 10:34:20   
meta22
Živjo punce!
Obračam se na vas in upam da me boste vsaj malo potolažile, ker sem že čist obupana!!! se mi zdi da imam same probleme v moji nosečnosti. najprej sem imela zelo hudo vnetje ledvic,sem bila v bolnišnici. skozi vso nosečnost se mi pojavljajo bakterije v nožnici. sicer jih zdaj ni, lahko se pa spet pojavijo. namesto tega imam znižan krvni pritisk, po vrhu pa se mi je še sladkor v krvi nenormalno zvišal (8.0). sem v 26.tednu pa sem vedno bolj prestrašena. vsakega otrdevanja in špikanja v trebuhu se zelo prestrašim in upam da je z mojim medvedekom vse ok. tolaži me moj medvedek kar sam, ki pridno brca po mojem trebuhu. če ima katera podobne težave- kako prenašate vse skupaj!!!
že vnaprej hvala za tolažbo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povišan sladkor
10.10.2005 10:48:39   
DeVilla
Ali si bila glede sladkorja kaj na pregledu??? Na raven sladkorja v krvi močno vpliva stres in kot vidim, ga tebi ne primankuje. Poskrbi za zdravo prehrano (žitarice, polmastni mlečni izdelki, polnozrnat kruh, vsaj 5 obrokov na dan, črtaj svinjino in mastno meso,sladkarije in po mžnosti kavo!!). Poskušaj se čim bolj sproščati - ne daj se znervirat!!! Pomaga tudi sprehod, če ne drugače vsaj na kavo v mesto ali kaj takega...
Meni so našli povečan sladkor v 31. tednu nosečnosti, pa se je s pomočjo diete in inekcij insulina vse uredilo.. En dan po porodu sem imela čisto ok krvno sliko...

Lp in uživaj v brcah!!! user posted image

DeVilla

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2005 12:07:57   
jazz
Jaz sem bila zaradi tega v bolnišnici. Počivaj, veliko pij,nič slanega, nič sladkega,niti preveč sladkega sadja,recimo grozdje,banane,...

Lep pozdrav! K

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 17:42:36   
Ninica
Tudi jaz sem imela diabetes med nosečnostjo nekje v 22. tednu. Dobila sem aparat za merjenje sladkotja v krvi in dieto (kot je napisala Jazz).
Meni je sladkor v krvi dvignil tudi bel kruh (škrob se spreminja v sladkor) tako, da sem jedla kakšnega polnozrnatega, graham in pa imela sem 5 manjših obrokov dnevno.
Čudno, da te tvoj G ni napotil k diabetologuuser posted image
Ti samo pazi na prehrano!

LP, Ninica

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2005 19:37:28   
nincy
Tud jaz sem imela povišan sladkor v 32. tednu (8,4). To so mi ugotovil ko sem imela pregled pri  katerem moraš popit sladko vodo in po 1 uri daš kri. G me je potem napotila v porodnišnico na 4. urni pregled ko ti vzamejo 4 - krat kri vsako uro in tudi popiješ sladko vodo ( še bolj sladko kot pri prvem pregledu). potem pa so bili izvidi negativni in je sedaj čist vredu s sladkorjem.
Kakšen pregled pa si ti imela?

LP, pa čim lepšo nosečnost vsem user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?