Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj največ pojedo? 9.10.2005 20:21:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Ponavadi je najobilnejše kosilo. Za zajtrk bi samo kisle kumarice jedel, popoldan tudi bolj malo sadja poje, zvečer pa kašo, pa ne glih ne vem koliko. Ampak ko je kak dan pri babici, to je pa druga pesem. Tam bi samo jedel! Ves čas! Moja dva sta tako srečna, da je kar hudo (midva z bratom nisva bila ješča). Potem pa petkrat kaka naslednji dan doma .
|
|
|
|
RE: Kdaj imajo malčki največji apetit? 9.10.2005 20:25:14
|
|
|
|
ZARA
|
Definitivno zajtrk in zadnje čase večerja... tud jst namerno en obrok skenslala, tko da ima namesto 5 obrokov zdej štiri...in pali - ti rečem... Ker se je samo zezala, pojedla 5 žličk, od tam naprej pa samo še nočna mora...zame seveda, njej je itak vseeno...
|
|
RE: Kdaj imajo malčki največji apetit? 9.10.2005 20:32:59
|
|
|
|
Marogica
|
9,5 mesečnik: Pri nas so vsi obroki prbližno enaki, ker gledam, da mu ne dam preveč ali premalo. Je pa seveda odvsino tudi od tega, kako se počuti, poje včasih pač več včasih pač manj. SEdaj ko so zobki na vrsti, seveda malo manj. 4,5 letnik: Mislim, da so kosila najobilnejša-vsaj ćez vikend. Seveda pa se zgodi, da za večerjo poje 2 krožnika čokolina ali cornflakesa včasih pa popije samo 2 dcl mleka. Kako je v vrtcu, ne vem. Vem pa, da pri babi poje največ. Nimam razlage.
|
|
RE: Kdaj imajo malčki največji apetit? 9.10.2005 20:37:57
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Vem pa, da pri babi poje največ. Nimam razlage. Meni tudi ni jasno. Tam bi od jutra do večera samo mlel. Če mu doma dam iste stvari za jest, jih pa meče po tleh .
|
|
|
|
RE: Kdaj imajo malčki največji apetit? 9.10.2005 20:39:54
|
|
|
|
tesa
|
Naš 14mesečnik bi jedel non stop . Še dobro, da hodi v vrtec, kjer ima en red in zdravo prehrano. Doma pa je ves čas v omari in išče smokije, pa čokolado in sploh vse kar ni preveč dobro. Komaj ga spravim stran od hladilnika. Skratka ves čas bi samo jedel. Na srečo tudi kaka dokaj pogosto, tako da ni pretirano težak. Najboljše je, če gremo z njim kam ven,vsaj pozabi na hrano
|
|
RE: Kdaj imajo malčki največji apetit? 10.10.2005 12:57:55
|
|
|
|
Maxica
|
Da se ne bom preveč naglas hvalila, samo zadnje dni ima naš ful apetit in jaz seveda čist srečna - je pa tako-midva se zjutraj še vedno malo podojiva, tako da za zajtrk (okrog 9h) dobi kakšen jogurt ali frutchwerge, potem okrog 13h dobi sadno malico (cca.200ml ali en frutek), okrog 16h je kosilo (tudi okrog 200ml), potem pa spet kakšno sadje ali frutek, za večerjo pa cca.150ml-200ml večerje (gres ipd.). Tako da bi lahko rekla, da ima kr vse obroke nekako porazdeljene, količinsko, kdaj bi bil pa najbolj lačen, pa težko rečem. Sem pa ravno zadnjič nekje videla, da naj bi malčki imeli kao tri orng obroke, zajtrk, kosilo in večerja, vmes pa le kakšno sadje. Spet drugje sem pa videla štiri obroke. Pol pa bodi pameten. Še vedno pa ima prav otrok, ki ga ne prisiliš jesti, če ni lačen. Vsaj našega ne.
|
|
RE: Kdaj imajo malčki največji apetit? 10.10.2005 18:44:42
|
|
|
|
Pupica
|
Ja naša ima 3 velike tople obroke. To je zajtrk, kosilo in večerja.Vmes pa sadje, skuta in podobno. Ampak malica ni razdeljena v 2 obroka ampak kar ves čas melje. Če gre z babi na sprehod v vozu je pripravljena 2 ali 3 ure mleti(jabolko, banano, grozdje, občasno tut kak piškot)Problem je le ker ne je nič sladkega. S čokolado je pripravljena namazati vse, le pojedla je ne bi. Isto s piškoti. Le 2 vrsti sta Ok, ki nista tolk sladki, če ne jih pa kar znosi, tako da bomo mogli ubogo revo še na dieto dati, če bo šlo tako naprej. Edino stvar ki jo izgovori čisto razločno je Tara in že moli roko z piškotom proti Največ pa poje za zajtrk. Že zjutri ko se zbudi, se kakih 5 minutk crklja, pol pa amamamamamamamaamamamama neprekinjeno, dokler se ne spokamo jest Kosilo od kar je sama, ga poje pomoje manj kot malico. Bolj brska in se igra. Večerja je pa po sili potrebe. Ker mami tko hoče
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?