Anonimen
|
Zdej si me ravno spomnila, kaj se je meni zgodil par mesecev nazaj. Mi zvoni mobitel, neznana številka, se oglasim in na drugi strani ena ženska mi začne težit kdo sem jaz! In seveda ji nočem povedat, sem rekla, ja ne vem koga ste klicali. Pa ona men spet kdo sem, naj se predstavim! Halo! Nič se ne bom predstavila, saj nisem jaz klicala, ona se namreč meni ni predstavila. In potem, ko se vidla, da ne bo zvedla kdo sem, mi je začela težit, da kaj jaz njenemu možu pošiljam SMS sporočila! Pa ji jaz vvljudno povem, da je klicala v Trbovlje, in da jaz njenega moža ne poznam oz. nobenmu ne pošiljam sms sporočila. Mi ga je prebrala, neki kao, da sem vesela, da me je povabil k sebi domov,... Sem ji rekla, naj še 1x preveri s katere številke je bil poslan sms, pa mi ona pove mojo tel številko!!! V glavnem, napi ful, in mi na noben način ni hotla verjet, da jaz njenega moža ne poznam! Nazadnje sem ji povedala, da ne vem, kako je bil lahko sms poslan iz moje številke in da naj se obrne na mojega operaterja!!! Kar pa ti hočem povedat, je pa to, da če jaz ne bi imela takšnega fanta kot ga imam (ker on je bil priča temu pogovoru), bi lahko to ženšče neumno naredilo hud prepir! Torej predno ukrepaš, raje 10x vdihni, 5x premisli in se pogovori s svojim partnerjem!
|