Matej@
|
Z manjšo zamudo smo tudi mi prišli na svet. Namesto 29/9 smo na našo Veroniko čakali do 3/10, ko je ob 3.31 prišla na svet naša 51 cm in 3.430g velika punčica . Malo sva imele težave z dojenjem in sva najprej izgubili tistih kritičnih 10% teže in ostali v porod. še en dan dlje, zdaj sva pa doma, pomagava si z nastavkom, in se bova počasi lepo navadili. Porod 6h spontan, v porod. sem prišla 1,5cm odprta, nazaj domov, čez pol ure so me zagrabili hudi popadki, ki niso popustili v nobenem položaju, tako sem vztrajala doma še tri ure, nazaj v porod.,sprejemna mi je rekla, da predobro zgledam, da bi že rodila, mene pa so popadki že kar pošteno zvili, po pregledu odprta že 6-7 cm, no, od takrat smo bili v porodni le še slabe 3 ure , na koncu malo umetnih popadkov, nič posebnega proti bolečinam (tista kisikova maska je blažev žegen), babice v LJ porodnišnici lepo speljale porod, tako da smo dobili samo en šivček (na mojo veliko prošnjo proti prerezanju so res naredile vse, da smo ostali skoraj čisto celi ). Skratka, lepa izkušnja in eno veliko zadovoljstvo na koncu .
|