|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bronhitis
8.10.2005 17:57:16   
Tajča & Jaka
A ima katera kakšen nasvet, kako se lahko otroku pomaga pri bronhitisu. Jaka je star 9 mesecev in full hrope ko diha, pa še odkašljati se ne zna. Dobili smo inhalator-Ventulin. A mu lahko še s čim pomagam? Pa piti tudi noče, samo dojil bi se, jaz imam pa full malo mleka, ker ga samo še ponoči dojim.
Hvala za nasvet,
Tajča
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bronhitis
8.10.2005 18:20:28   
cmokec
Jaz bi dala še mokre brisače po radiatorjih, da bi bilo res dosti vlage v stanovanju. V Avstriji se dobi super krema, ki se jo namažo po predelu plučk (od vratu do popka spredaj in po hrbtu zadaj). Imenuje se Baby Luff. Obstajajo pa različne verzije mazila, glede na starost otroka. Sestavljena je nekako tako kot pri nas Mentoklar, le da ne vsebuje kafre, ki draži dojenčkovo kožo in je delalna posebej za njih. Kupi se pa v lekarnah brez recepta. Preizkušno pomaga. Z hlapenjem kot eterični hlapi pripomore k lažjemu dihanju in se vpije skozi kožo.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Tajča & Jaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2005 20:07:53   
dory
se strinjam s cmokec...Baby Luff je krasna zadeva......sicer pa ti svetujem,da se zapeljes do avstrije in se sama mal povprasas v lekarni...jst vedno kupujem v avstriji,tako zase kot tamalga,ker je zal, tam, ponudba precej boljsa kot pri nas...

drzim pesti za malega jakca,da se cimprej pozdravi...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2005 7:47:21   
darjatimci
Mene pa najbolj zanima kako lahko sploh inhalator uporabljaš pri 9 mesecih,pri nas je bil tudi sum na bronhitis pri enem letu in pol,pa so nam zaradi njegove starosti priporočili sirup ventolin z razlago da inhalatorjev pred drugim letom ne dajejo,ker otrok še ne zna prav vdihniti,pulmologinja pa tudi ni bila preveč navdušena nad ventolinom  ne v obliki sirupa inhalator pa sploh ne pred drugim letom,ne veš kaj je prav in koga bi poslušal.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2005 8:10:28   
Anonimen
Mojega brata so že v porodnišnici prehladili,tako da je dobil močen bronhitis.Pri treh tednih bi mogel v bolnico pa ga je mami sama pozdravila po starem receptu.Kamilične cvetke je grela in mu dajala na prsi.Vsa sluz se mu je izločila.Zdravnik ni mogel verjeti,da se je ta drobižek tako pozdravil.
Mami vsaki mladi mamici to svetuje,pa se nobeni to ne da delat.Torej,če želiš jo lahko točno vprašam kako je to naredila.Brat je zdaj star 28 let in ne vem če je bil 3-krat prehlajen.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2005 19:47:03   
Tajča & Jaka
Me pa res zanima, kako ji je to uspela. A daš kamilice v gazo ali kako drugače? Daj prosim vprašaj, če se ti da. Hvala za nasvet.
Lp,
Tajča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2005 19:50:39   
Tajča & Jaka
Nujno moraš kupit masko, dobiš jo v lekarni in je namenjena prav dojenčkom, tako da gre brez problema, samo user posted image  niso prav zadovoljni. Špricneš v masko in user posted image  to podiha. Kakšno minuto joka, potem je pa boljše. Se vsaj malo odkašlja, drugače se pa ne zna.
Tudi meni je rekla pediatrinja, da lahko da sirup Ventulin ampak je to boljše, zaradi želodčka.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.10.2005 19:51:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?