|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Monte
7.10.2005 18:35:35   
sp
Pozdravljene !

Ali mislite, da je še prezgodaj da bi ji ga dala kadar kam greva. Da nebi vedno le skutke in frutke jedla.
Hvala za odgovore  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Monte
7.10.2005 18:57:38   
urskas
jaz sem moji tam nekje začela dajat tudi kakšen puding domač ali pa monte, pa ni blo nič narobe.

(odgovor članu sp)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 19:47:30   
lex
JAz mu jih že dajem!

Je fajn, ko ga vržem v torbico in greva na sprehod.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 19:49:42   
lucky 111
Naš user posted image  že nekje od 6 meseca dobi sem pa tja kakšen monte za posladek.
Če je pa tko dobr...

Lp

(odgovor članu sp)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2005 19:54:18   
darja72
Če bi Monte omenila v alergološki ambulanti, bi jih do stropa vrglo...

(odgovor članu sp)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2005 22:36:29   
eva1
Ja sej jih za vsako malenkost do stropa vrže...pretiravanje na celi črti!

Če so v družini alergije, potem je drugo, če jih pa ni...pa preveč pretiravanja!

Jaz sem mu ga ponudila pri 6 mesecih, ampak ga ne mara, tako da jeva skutke, jogurte...

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2005 22:50:51   
Anonimen
Jih ima za kaj do stropa vrečt. V tem sr..... je toliko kemije, da ni za govorit.

Jaz sem mu dala prvič Fruchtzwerge pri 6 mesecih in raje ne govorim o posledicah. Koža na obrazu se je lupila skoraj do krvi. NIKOLI VEČ!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Na drugo hrano pa ni alergičen.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2005 10:49:39   
tinatona
Ej punce kaj pa jogurtki? A daje katera jogurt na katerem je čebelica Maja?

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2005 20:40:54   
lucky 111
Naš user posted image  obožuje vse okuse teh jogurtov (Čebelica Maja).

Lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2005 10:47:41   
leah
Moja Chantal je stara 9,5 meseca in ji še nisem dala Monte.Moram pa priznat, da me je v trgovini že zamikalo, da bi jih kupila, pa sem se takoj premislila.Sem namreč mnenja, da otroci, ko malo odrastejo še preveč takih sladkarij pojedo, in mi zaenkrat, glede na to, da tamala najraje je zelenjavo, meso in krompir, ni treba zapravljati denarja za tovrstne zadeve.
Tudi Fruhcwerge ji ne dajem, temveč ji raje dam skutke od Ljubljanskuh mlekarn ali pa sama zamešam kako skuto ali jogurt v sadje.
Kar se pa tiče sprehodov in prehranjevanja zunaj, ima pa Hipp OGROMNO okusov sadno jogurtovih kašic in res mislim, da ni nobene potrebe po pudingih.
Ne vem no, jaz sem mnenja, da otrok s tem, ko ne je Monte ne bo nič zamudil.Pa še zdravi niso.

(odgovor članu lucky 111)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2005 12:43:02   
tinatona
Lucky kdaj si mu jih pa začela dajat? Naš je star 6 mesecev in jih ma tud full rad.

LP Tina

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2005 15:36:48   
lucky 111
Mislim da tut nekje tam okrog 6 meseca.  Enkrat na dan dobi za malico ali Fruchwerge ali sadni jogurt (Čebelica Maja). Včasih vmes mu pa privoščimo tut kakšen monte.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?