|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je v bolnici??
7.10.2005 18:01:38   
SLAMlCA
No pa moramo za par dni v bolnico user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim povejte mi če ima katera kaj izkušenj s tem jaz bom sprejeta kot doječa mati  (sin ima 5 mes.) ali dobima oblačilca tam in plenice, rekli so nam da ja, zdaj me pa zanima če je tega dovolj sicer si mislim naredit še skrivno zalogo pa vseen je mal nerodno da bi na kaj pozabila, zame verjetno rabim vse ali dobim pižamo pa brisače?

Kakšne so kaj vaše izkušnje

Gremo pa v LJ (stare pravde) A lahka grem jaz vmes kaj ven ali kako je s tem prosim vse podrobnosti kako je bilo pri vas.

Ali pa če je mogoče kje že kak forum glede tega

Hvala lepa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako je v bolnici??
7.10.2005 19:44:08   
jazz
Res imajo vse tam, pa vendar lahko vzameš s sabo stvari za obleči, ker imajo ponavadi taki mali pol prevelike cunje!

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 21:27:17   
Barči78
Jaz sem bila z Nejo na Pediatrični kliniki, na Vrazovem trgu. Mamice smo dobile spalno srajco, kopalni plašč, brisače in hrano. Otročki pa imajo preskrbljeno vse - plenice, hlačke, majčko ( vse malo preveliko, ampak mislim, da ne sme biti v svojih oblačilih ), kar naj njihove maže, kremo za ritko, hrano, moja je dobila še copatke, ko je bilo hladno.

Ali mi lahko približno opišeš kje je Pediatrična klinika ( Stare pravde ), ker imamo decembra tam pregled.

Dobro opravita.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 21:31:02   
violinski
Ravnokar sem se z mojim dvomesečnikom vrnila z infekcijske v LJ.

Za otroka dobiš popolnoma vse tam, če ti česa zmanjka samo vprašaš in prinesejo.
Zase moraš večinoma poskrbeti sama, na inf. imaš posteljo in tri obroke dnevno, lahko ti dajo spalno srajco in brisačo.

Upam, da je v ostalih bolnicah za otroke vsaj tako poskrbljeno, kot je na infekcijski. Zaradi narave bolezni, ki se tam odvijajo, ima vsak otrok svojo sobo, ne verjamem, da je drugod tudi tako.

Srečno, upam, da se vse kmalu odvije v vaše dobro.

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2005 11:00:49   
tinatona
Haj!

Moj mali je bil ravno toliko star kot tvoj ko sva bila na Stare pravde. Jaz ti predlagam da vzameš za malega svoja oblačila, ker ko sva bila midva tam jih niso imeli in pol je moral bit v cunjah za dve leti. Si lahko misliš kako je zgledalo. Plenic pa imajo zadosti.
Če boš sprejeta kot doječa mama boš imela posteljo ki pa ne bo zraven otroka (so na podstrešju); razen če boš sprejeta na dermatološki oddelek.  Greš pa mirno vmes ven. Jaz sem spala na stolu zraven malega (žal nisem več dojila). Sem pa šla ven za kosilo in so ga takrat sestre popazile. Je blo kar vredu.

Če te še kaj zanima se pa oglasi.

LP Tina

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2005 14:16:15   
SLAMlCA
Žal ne vem oziroma ne znam opisati kako se pride do bolnice, nekak nam uspe priti do tja, bolj s tem da moj vozi, jst mam pa okno odprto pa se ven derem DOBER DAN KJE JE TO !!!! po najbolj kmečkem narečju ki se ga spomnem da vsi mislija da smo s hribov user posted image user posted image user posted image

Gremo pa na nevrološki a a tak da sploh ne morem bit zraven v sobi ojoj

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2005 14:45:22   
SLAMlCA
Pa npr ko bo lačen (zdj me je pa začelo mal skrbet) a me bodo pol hodle klicat

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2005 16:29:14   
Barči78
Včasih so jo same nahranile, če pa je jokala, so me pa tudi poklicale, da pridem dol. Pustiti sem jim morala št. mobitela, če sem zapustila stavbo. Samo Neja je bila še čisto majhna, tako, da je večino časa med obroki prespala.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2005 17:00:12   
Janeja
Hej, živjo Slamica, kaj pa je s tvojim sončkom?
Jaz sem bila z Leo na Vrazovem trgu sicer samo eno noč (snemanje CMCRF) pa sem spala kar na stolu v sobi, ker je nisem hotla pustit same. Postelje pa imajo za vse mamice samo 4, pa še to čist na drugem koncu bolnice user posted image .  NO sam ti greš nekam drugam praviš, tako da ne vem kako je tam.

Tukaj so imeli za tamale vsega dovolj, jaz pa sem imela vse svoje, pa kot doječi mamici mi je brezplačno pripadala tudi hrana.

Upam, da bosta čim krajši čas noter.

LP
Jerneja

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2005 19:42:02   
SLAMlCA
O živjo ,
sem ti razložla na privat

Sem si menda narobe razlagala, da bom lepo dobila posteljo zraven Jakata , user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2005 22:06:22   
janč
jaz bi rajši zalogo vzela s seboj
pa še ti se pripravi na vse, kajti ko je bila moja prijateljica s hčero tam je morala spati kar na stolu zaradi gušve
pa srečno

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2005 23:15:42   
andrejaz
Ko je bil moj Mark v bolnici je dobil plenice tam, oblačila pa so bila prevelika - samo od 2 let dalje. S sabo sem prinesla njegova oblačila, kremo za rito, in ostale malenkosti.

Za sebe pa sem dobila posteljo, brisačo,hrano in čaj.

Bila pa sva na ortopedski kliniki

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2005 23:24:44   
KODA
Moja dva sta bila kot dojenčka na gastru in alergološki.Oblekice in kremice sta dobila tam,ampak jaz sem uporabljala svoje plenice in kremo.Kot nedoječa mamica sem dostikrat prespala na stolu,ali pa sem si prinesla spalko.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Otroci
пеперутка16

Koliko otrok imaš?

0 (21%)

1 (39%)

2 (24%)

3 (6%)

več kot 3 (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!