saša - sonček
|
Ojla, hojla! Pozna ura je že, očke se mi zapirajo, malček se je hotel že 2x dojit odkar je ob 20h zaspal, mislim groza, danes sem pa res čisto hin,hin,hin! Ma ne sej bo, samo naspat se moram! Jutri pa v nove delovne zmage...In komaj čakam da bo jutro, da si bom skuhala kavico - no ali pa če se bo to spomnila prej moja boljša polovica... In ti, piješ kavico zjutraj? Mogoče brezkofeinsko? Jaz vem, da sem jo v nosečnosti nehala, ampak ne iz zdr. razlogov, enostavno mi ni več pasala... Ful,ful ful sem vesela zate, da boš imela v ponedeljek pregled in bo to za teboj...In seveda, da bš videla svojo pikico v trebuščku, pa srčka, ki bije kot vlakec, pa rokice, pa nogice, pa glavico...jooooj kak bo fajn. O slabih rečeh, prosim, da sploh ne premišljuješ...sej veš v stilu, kaj pa če... Boš vidla vse bo OK. Jaz sem bila obakrat pri Pušenjaku, je prvič naredil name vtis - ga le redko kdo - in sem drugič čakala da je prišel z dopusta, ker je bilo ravno sredi poletja... Se mu je kar fajn zdelo in se je zasmejal, ko sem mu rekla, da sem ga le dočakala in mi mora zdaj ko je z dopusta in je spočit same fajne stvari povedat o moji pikici v trebuhu. Po takole "letajočem" tednu - sem si vsak naredla cel kup aktivnosti v solo režiji - bi mi prav pasalo malo "počitka". Ampak ej, a veš kako se vidi, da me ni bilo doma. 6 strojev mam za zlikat, enga imam še v sušilcu, en opran čaka v stroju na sušenje, pa enga moram še oprat! Ma nej gre v rit..mam občutek da se mi tud za vikend ne bo dalo - sej veš v stilu - rabimo samo trenirke - in bom v ponedeljek pognala likalno mašinerijo. Mi je pa ravno danes vzgojiteljica v vrtcu rekla da obstaja podjetje "mi pa likamo", ki ti kilogram suhega perila zlikajo za 700 SIT. Nobel, ne? Tko, zdej grem pa ninat...sem se tko čudno vsedla tukajle za računalnik, da me boli hrbet,pa še noga mi je zaspala... Se kaj slišiva jutri ali pač ko boš utegnila odpisat nočka Nojči
|