balaena
|
oj! jaz sem sla tudi "polna upanja" tja, pa so me ful razocarale prodajalke. ne vejo niti za vse svoje artikle, ki jih imajo na internetu, nimajo vsega na zalogi. ampak ok, recimo, da sem hotela prevec (nameravam poskusit z bombaznimi plenicami, pa sem hotela kupit nepremocljive hlacke, sem jih videla na njihovi strani. sploh nista vedeli o cem govorim, potem sta nekaj nasli, pa samo v eni od treh velikosti. in sta rekli, da je to itak za nic, da ne dihajo - sem jo vprasala ali pamperske, ki so tudi plasticne kaj bolj dihajo. ponujali sta mi pa ves cas vmes plenice racman, ki jih sploh ne delajo oni, jih pa prodajajo tam?!?) tetra plenice sem jaz kupila - nekaj v rtuarju, ko so bile v akciji in nekaj v avstriji, kjer so bile se cenejse (takrat sem preverila ceno in vem, da so bile pri tosami drazje-v rutarju mislim da so bile 2600 za 10 plenic, ampak preveri). za ostalo, kar sem kupila, ti lahko z racuna prepisem, samo ne vem primerjav: vir 80 (10 kos)= 263,80 vpojne blazinice za dojenje (30 jih je v eni skatli)= 657,60 plenicne podloge (za drekce, ce nimas plenic za enkratno uporabo, 50kos)= 373,40 povijalna plenica (bombazna, pletilstvo tome)= 505,73 sta me tako iz tira vrgli, da sem potem pozabila kupit zlozence in vato, tako da ne vem, ali je to kaj bolj ugodno, ampak to tudi v lekarni ni drago. primerjaj malo cene v drugih trgovinah. ce ni dosti razlike in nimas prav blizu, potem se ti ravno ne splaca. ne vem no. lpb
|