Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spremenjen kakec pri uvajanju 5.10.2005 21:18:40
|
|
|
|
taška30
|
Hojla! Imam eno vprašanje. Pri nas že dober teden uvajamo gosto hrano, pravzaprav bom rekla nove okuse, ker je vsega skupaj le za kakšne 20ml vsak dan. Drugače se polno dojimo. Uvajam okoli 11-ih dopoldne in opažam, da se v plenici dogajajo čudne reči. Naribano jabolko - kakec kot ponavadi (rumen, tekoč) Banana - malce temneje, gostejše in temne nitke. Do tu vse v redu. Včeraj sem ji dala malo breskve z banano - po 3 urah se je pokakala temno zeleno in sploh ne tekoče, pač pa bi rekla da me še nejbolj vse spominja na mokro mivko - kašasto in drži obliko, če razumete kaj mislim. Danes kuhan korenček z banano - po 5 urah kakec dokaj običajne barve in sestave, a notri veliko korenja, nespemenjene barve in oblike, tak kot je šel noter, je prišel tudi ven. Kar se tiče prebave je super. Nič jo ne napenja, ne zvija, redno kaka 2-3x na dan, vsi ostali kakci so povsem normalni kot prej, ko smo se le dojile. Zelo z užitkom je kar ji ponudim. Zdaj pa me zanima a je to normalno ali to mogoče pomeni, da črevesje še ni dovolj razvito ali kaj takega. Hvala in lp, taška
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2005 21:26:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: spremenjen kakec pri uvajanju 5.10.2005 21:27:08
|
|
|
|
Piškotka~
|
Ja ja to je čist normalno brez panike. Tudi mi jemo vse po vrsti- pa kako smrdijo ti drekci a ne?
|
|
|
|
RE: spremenjen kakec pri uvajanju 5.10.2005 22:42:45
|
|
|
|
Tasika
|
Tiste črne nitke se pa pojavijo takrat, ko se hrana hitro prebavi. Ni nič narobe.
|
|
RE: spremenjen kakec pri uvajanju 5.10.2005 22:57:11
|
|
|
|
Marogica
|
Tvoj otrok ima normalno prebavo in ni nič posebnega to, kar si opisala. Meni je barva drekca še najmanj moteča-kaj pa vonjave???? lp
|
|
RE: spremenjen kakec pri uvajanju 5.10.2005 23:05:01
|
|
|
|
taška30
|
Vonjave? Hm, nič posebnega. Skoraj manj smrdi kot navadni kakec Mene je šokiralo predvsem to korenje, res, takšno kot je šlo v usta je prišlo tud ven - koščki živooranžni. Hvala vsem za odgovore.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.