katjandraž
|
Oj, tršice! Za norice oz. vodene koze in rdečke že imaš odgovor, ostalo je pa bolj problem. Si ne predstavljam glih imet rota virusa zdajle. Kako pa je s škrlatinko, jo imaš lahko več kot enkrat?! Jst sm jo namreč kot otrok imela. Drugač pa tud mene tele viroze hudo skrbijo, sploh ker sem že 14 dni na bolniški in se še nisem pozdravla. Je že od včeri velik bolš, samo še vedno imam zabasane sinuse in pluvam gnoj. Z bolniško, razen dokler tega virusa ne prebolim, zgleda ne bo nič. Sem mislila, da bom danes dobila bolniško do konca, glede na to, kok časa se mi že vleče in kakšno je stanje v šoli, k je vse bolno. Pa ne bo nič. Ginekološko je namreč vse ok, razen da se preveč redim in zatekam ter imam malo nizek pritisk. To, če bom imela eno virozo za drugo, pa ga ne zanima. V šoli bojo pa itak najbrž znorel. Bi blo 100x lažje enga dobit za 1,5 leto, ne pa da mal delam, mal sem na bolniški. Ponavadi zaradi viroz nisem bila doma, med nosečnostjo pa sem in tud bom, če še kaj fašem. Pa še to. Sm bla ful razočarana, k sm mislila, da bova srčka poslušala, pa je reku, da se to dela šele po 28t! Soncica, tebi ga je zadnjič poslušal, ne? Je sicer na hitro poskusil, ker sm težila, vendar je blo malo premal gela, pa je takoj obupal, da se to še ne more slišat. Jst pa pikeca vmes 2 dni, k sm bila najbolj boga nisem čutila in sem se še toliko bolj veselila, da bova srčka poslušala. Morfologijo imam pa 20.10., ravno na 4. obletnico poroke! Komaj čakam! Uživajte v nosečnosti!
|