Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehrana "sveže" mamice 5.10.2005 16:14:37
|
|
|
|
Lunca1
|
kis lahko samo jabolčni; svinjina, sveže sadje, sveža zelenjava Jaz sem ga že prvi dan polomila: sem jedla kisano solato, pila hruškov sok in za desert še čokoladno torto. Pina pa v
|
|
|
|
RE: prehrana "sveže" mamice 5.10.2005 16:15:42
|
|
|
|
nynna
|
Mislim da nisi nič izpustila. Meni je patronažna rekla naj jem vse razen gob školjk, stročnic. Poskusi če pa bo imel težave potem pač tisto hrano opusti. Jaz sem jedla tudi čokolado pa nisem imela nobenih težav.
|
|
|
|
RE: prehrana "sveže" mamice 5.10.2005 17:17:43
|
|
|
|
Lunca1
|
Aja pa ne pretiravaj z začimbami.
|
|
|
|
RE: prehrana "sveže" mamice 5.10.2005 18:28:41
|
|
|
|
cmokec
|
Hvala, bom še v porodnišnici mal zatežila, če imajo še kaj "promo" materiala.
|
|
RE: prehrana "sveže" mamice 5.10.2005 18:31:44
|
|
|
|
2ursae
|
jaz tudi jem čokolado (še nisem slišala, da je ne bi smela), pa mali nima nič proti - če jo imaš rada poskusi, morda bo pa šlo skozi . jedla sem pa tudi že jabolka pa sveže korenje ... sem nekje prebrala, da lahko ješ vse, a v zmernih količinah. pozdravček
|
|
RE: prehrana "sveže" mamice 5.10.2005 19:20:11
|
|
|
|
lex
|
Pa kislo zelje napenja, pa mastna hrana (kot so krofi, buhteljni,...) in orehi v pecivih.
|
|
RE: prehrana "sveže" mamice 5.10.2005 22:38:28
|
|
|
|
Tasika
|
Jagode, oreščki, morski sadeži zaradi alergij ves čas nosečnosti. Svinjina, zelenjava ki napenja, mleko in mlečni izdelki, kis, začimbe pa zaradi krčev, ampak le na začetku. Probaj jesti v zmernih količinah, pa boš videla reakcijo. Če so problemi pa izločiš za nekaj časa.
|
|
RE: prehrana "sveže" mamice 5.10.2005 22:54:21
|
|
|
|
Jessy
|
Pa citruse se tudi naj ne bi jedlo, pa gaziranih pijač tudi ne pilo! Drgač pa stročnice, zelje...kar napenja, pa hrana, ki je alergen (čokolada, oreščki, jagode, morski sadeži, breskve, paradišnik, kumare...), pa pretirano začinjene hrane tudi ne...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?